Mikä Ultimate.fi?

Ultimate.fi kokoaa yhteen paikkaan Suomi-ultimaten ihmiset, tapahtumat ja ilmiöt.

Ultimate.fiin mahtuu kaikki ultimatemaan ja -taivaan väliltä, ja toimitus ottaa uteliaana vastaan kaikenkokoiset ideat artikkeleiksi, videoiksi, blogeiksi tai keskustelunavauksiksi. Heitä meille ajatuksesi – vaikka kuinka hiomaton – jos uskallat ottaa riskin, että se pannaan täytäntöön! Osoite on toimitus[at]ultimate.fi.

Ultimate.fissä julkaistuja kuvia saa käyttää muissa ultimateen liittyvissä yhteyksissä, jos mainitsee kuvien lähteenä Ultimate.fin sekä kuvaajan nimen, jos sellainen kuvan yhteydessä tai tiedostonimessä mainitaan. Käytöstä muissa yhteyksissä on aina sovittava toimituksen ja kuvaajan kanssa erikseen.

Ultimate.fin tekijät

Ari ”Arppa” Ojanperä | Päätoimittaja | paatoimittaja[at]ultimate.fi

Ari OjanperäUltimate.fin päätoimittaja Arppa on kotoisin Tampereelta, mutta vaikuttaa nykyään Helsingissä. Useamman toimittajavuoden jälkeen Arppa hyppäsi päätoimittajan tontille ja haluaa tuoda Suomen ultimatelukemistoon lisää tarinoita urheiluelämästä sekä visioita muun maailman menosta.

 

 

Annariikka ”Arska” Marttinen | toimittaja (äitiysvapaa) | toimitus[at]ultimate.fi

Arska hyppäsi Ultimate.fin ensimmäiseksi päätoimittajaksi Australian ultimatekesästä, jossa pelasi melbournelaisjoukkue Honeyn riveissä. Lisäksi Arska on pelannut yliopistoultimatea Victoriassa, Kanadassa sekä voittanut Ruotsin SM(!)-mitaleita Tukholman Stockholm Syndromesien riveissä. Suomessa Arska edustaa Tampereen UFOa ja pyytääkin älähtämään kauniin kovaäänisesti, jos Ultimate.fissä esiintyy liikaa ilmauksia kuten ”moro”, ”nääs” tai ”hyvä UFO!”. Tällä hetkellä Arska on äitiysvapaalla Ultimate.fin toiminnasta.

 

Ulla Kiili| SLKL:n toiminnanjohtaja | info[at]liitokiekkoliitto.fi

Ulla on Liitokiekkoliiton toiminnanjohtaja ja Ultimate.fissä vastuussa erityisesti Liiton asioista sekä ultimaten lajinedistämistyöstä.

 

Ultimate.fin freelance-valokuvaajat

Jani Rutanen – http://rutanen.kuvat.fi/kuvat/Ultimate/
Matti Kajaste – 
https://picasaweb.google.com/Matti.Kajaste
Jussi Kitusuo – https://picasaweb.google.com/jussi.kitusuo

 

Liiton toimisto on muuttanut uusiin toimitiloihin Sporttitalolle Pitäjänmäkeen. Uusi osoite on Valimotie 10, 00380 Helsinki. Tavaroiden noutopiste löytyy kulmittain vastapäisestä talosta osoitteesta Valimotie 13 a, 00380 Helsinki. Noutopiste on auki arkisin klo 8-16.