Palaa kohteeseen Seurat ja peliporukat

Seurat

Ultimatea pelataan Suomessa joka ilmansuunnassa, ja tältä sivulta löydät Suomen ultimateseurat kaupungeittain järjestettynä. Seurat myös kertovat, mistä uusi pelaaja pääsee parhaiten alkuun.

Harraste-, alkeis- ja junioritoimintaa on  laajalti tarjolla – kilpaultimatea unohtamatta. Useat seurat tarjoavat uusille pelaajille monenlaisia mahdollisuuksia tulla mukaan toimintaan, joten ota rohkeasti yhteyttä seuroihin ja kysy lisää!

Mikäli haluat ilmoittaa seurasi tiedot näille sivuille tai muuttaa tietoja, laita postia Liitokiekkoliiton toiminnanjohtajalle osoitteeseen info[at]liitokiekkoliitto.fi.

Akaa

TUFF (Total Ultimate Frisbee Freaks)

 

Toijalan Nuorisoseuran alaisuudessa toimiva Total Ultimate Frisbee Freaks eli TUFF.Treenejä useamman kerran viikossa eri ikäisille ultimatesta kiinnostuneille. Lyhyessä ajassa saatu vietyä ultimaten ilosanomaa myös Akaassa. Harjoitukset tällä hetkellä Toijalassa.TUFFiin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä Paul Browniin frozenzia[at]gmail.com tai Laura Mäenpäähän laura.h.maenpaa[at]gmail.com

Espoo

Atletico

Atletico on Espoossa toimiva naisten joukkue, joka järjestää kesäisin alkeisvuoron kerran viikossa. Vuoro on tarkoitettu pääasiassa uusille junnuille ja muille aloittelijoille, mutta vuorolla käy myös kokeneempia pelaajia. Uudet pelaajat ovat toki tervetulleita mukaan toimintaan myös hallikaudella.

Yhteyshenkilö peliasioissa: Sonja Sahlsten, sonja.k.sahlsten(at)gmail.com ja Henna-Kaisa Räsänen, henna_kaisa_rasanen(at)hotmail.com, 040-8256937.

http://atleticory.wordpress.com/

Espoo Ultimate Club (EUC)

Seurassa miehet, naiset ja juniorit harjoittelevat erikseen. Lisäksi seuralla on alkeisvuoro kesällä ja talvella kerran viikossa, ja vuorolle ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet sukupuoleen, ikään tai pelikokemukseen katsomatta.

Espoo Ultimate Clubilla on junioreille (alle 20 -vuotiaat) tarkoitetut treenit kahdesti viikossa sekä muuta toimintaa johon saa tulla mukaan milloin tahansa.
Uudet junioripelaajat ja/tai heidän vanhempansa voivat ottaa yhteyttä seuran juniorivastaavaan: juniorit(at)euc.fi.

Naisten joukkue Viimaan saa yhteyden sähköpostilla viima(at)euc.fi ja miesten joukkue Otsoon otso(at)euc.fi.

www.euc.fi

Espoon Rennot Heittelijät (ERHe)

ERHe is an international team. Most of our players are foreigners so we converse mainly in English! During the summer you can find us at Tapiola. For more information, go to our Facebook page or contact Ari Ojanperä: ari@ariojanpera.fi.

Polli

Yhteyshenkilö: Roope Luhtala (roope.luhtala[at]gmail.com)

http://polliultimate.webs.com/

Hattula

PUC, Pekolan Ultimate Club

Juniorijoukkue
Pelaajia toistaiseksi 10. Treenit ovat tiistaisin Pekolan koulun kentällä tai Pekolan jalkapallokentällä. Ei vielä enempää tietoa.
Paikkakunta: Hattula/Pekola
Yhteyshenkilö: Aapo Salo (aapo.salo[at]luukku.com)

Helsinki

Liitokiekkoseura Team

Team on pääkaupunkiseudulla aktiivisesti toimiva seura, joka tarjoaa myös hyviä mahdollisuuksia lajin aloittamiseen. Team järjestää keväisin- ja syksyisin alkeiskursseja, joista tiedotetaan erikseen. Alkeiskurssien jälkeen pelaajat voivat osallistua seuran naisten tai miesten harjoituksiin. Innokkaat uudet pelaajat saavat toki tulla kokeilemaan lajia vuoroille myös käymättä alkeiskurssia.

Hallikaudella Teamilla tarjoaa junioreille kaksi harjoitusvuoroa viikossa, joista toinen on tarkoitettu alle 15-vuotiaille. Junnut voivat halutessaan osallistua myös naisten ja miesten vuoroille. Kesäisin juniorivuoro on kerran viikossa, ja sinne voivat tulla kaikki juniori-ikäiset.

Ota rohkeasti yhteyttä Susanna Surakkaan  (041 4691716, susanna.surakka[at]gmail.com) tai Merituuli Rekolaan (050 4618470, merituuli.rekola[at]aalto.fi) tai käy tutustumassa Teamin nettisivuihin osoitteessa:

www.helsinkiultimate.fi.

HUOM! Helsingissä yliopistolla opiskelevat voivat aloittaa ultimaten harrastamisen myös yliopiston ultimatevuoron kautta.

Kaivopuisto Flying Muffineers

Yhteystiedot: Heikki Wilenius (heikki.wilenius[at]iki.fi), puh. 040 545 2484.

Joensuu

Joen liitokiekko Ry

Olemme Joensuun seudulla toimiva frisbeegolfiin ja ultimateen keskittynyt seura. JLK:n peleissä sääntöjä on muokattu harrastelijoille sopivimmiksi.

Yhteystiedot:  joen.liitokiekko[at]gmail.com

http://www.joenliitokiekko.com/
U
ltimate Joensuu -Facebook-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/1001707203233762/

Jyväskylä

JyLi_logoJyväskylän Liitokiekkoilijat

Liitokiekkoseura JyLin ultimatejoukkueen Jyväskylä Sleepwalkersin toimintaan ovat tervetulleita kaikki ikään ja taitotasoon katsomatta. Sleepwalkersin mukana on mahdollista osallistua harraste- ja kilpaturnauksiin nais-, mies-, seka- ja U16-juniorijoukkueessa (2003 syntyneet ja nuoremmat). Viikottaiset treenit löytyvät seuran nettisivuilta ja yksittäiset harjoitusvuorot Nimenhuudosta.

Jyväskylän yliopiston lukuvuoden aikana käynnissä on myös opiskelijoille tarkoitettu vuoro, josta tarkempaa tietoa Korkeakoululiikunnan sivuilta.

Uudet pelaajat ovat aina tervetulleita kokeilemaan lajia. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.

Jos haluat lisätietoa, ota yhteyttä Elisa Pursiaiseen ultimate[a]jyli.fi ja junioriasioissa Aarni Nagyyn nagyaarni[a]gmail.com.

www.jyli.fi/ultimate
Ultimate Jyväskylä -Facebook-sivu

Kuopio

Savon liitokiekkoilijat – Salko

Yhteydenotot: salko.ultimate(a)gmail.com
Seuran Facebook-sivut: https://www.facebook.com/salkoultimate/?fref=ts

Lappeenranta

Urheiluseura Parru

Seuralla on opiskelijatoimintaa ja vuoro toimii lukuvuoden läpi, kesällä on toimintaa satunnaisemmin, koska aina ei ole tarpeeksi pelaajia. Vuoro on kerran viikossa ja kaikki LTKY:n jäsenet ovat tervetulleita pelaamaan.

Jos mielii pelaamaan, niin voi olla yhteydessä Antti Karjalaiseen (antti.karjalainen[at]lut.fi tai 040 5118979).

http://www.parru.info/

Lahti

Lahti Ultimate Club

Seuran treenit ovat avoimet kaikille, niin sukupuolesta kuin kokemuksestakin riippumatta. Ota yhteyttä seuran puheenjohtajaan Marjaana Peltoniemeen ouhelimella 040 770 5796 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info(a)lahtiultimate.net

www.lahtiultimate.net

Lempäälä

Lempäälän Kisa (LeKi)

LeKi järjestää ympäri vuoden harjoituksia sekä junioreille että kokeneemmille pelaajille. Perinteisesti pääpaino on ollut junioripuolella, mutta koska junnutkin kasvavat aikuisiksi (tai ainakin ulos junnujen ikärajoista), on Lempäälään ajan myötä muodostunut aktiivinen aikuisjoukkue, joka osallistuu sekä virallisiin SM-sarjoihin että useisiin sarjojen ulkopuolisiin turnauksiin.

Haemme jatkuvasti uusia junioreita, joten jos olet ultimatesta kiinnostunut 12-18 -vuotias tyttö tai poika, ota ihmeessä yhteyttä ja tule tsekkaamaan mikä on meininki Pirkanmaan parhaassa juniorijoukkueessa.

Lisätietoja:
Juho Pulakka, juho.m.pulakka[at]gmail.com, 050 5557485
Carl Willandt, carl.willandt[at]uta.fi, 044 5217687

http://lempaalaultimate.dy.fi/

Oulu

Disquitos

Disquitos ry on vuonna 2005 perustettu liitokiekkoseura. Seuran päälajina on Ultimate, jota harrastamme ympäri vuoden. Haemme jatkuvasti joukkoomme uusia pelaajia. Kaikki lajista kiinnostuneet – ikään, sukupuoleen, taitotasoon ja kuntoon katsomatta – ovat aina tervetulleita pelaamaan kanssamme.

Yhteystiedot: Kari Tolonen, info@disquitos.fi, 040 344 3423

http://www.disquitos.fi

Pori

Porin liitokiekkoseura Mustavaris ry

Seura järjestää avoimia pelivuoroja sekä alkeiskursseja ympäri vuoden. Toivotamme kaikki pelaajat tervetulleiksi pelaamaan kanssamme aikaisemmasta kokemuksesta riippumatta. Tiedot vuoroista ja kursseista:

http://mustavaris.com/ultimate
https://www.facebook.com/MustavarisUltimate/

Sipoo

Sipoo Odd Stars (SOS)

Sipoossa järjestetään hallikauella aloittelijoille yksi vuoro viikossa. Vuorolle saavat tulla kaikki uudet aikuispalaajat sekä juniorit. Vuorolla pyritään vetämään uusille pelaajille sopivia harjoituksia, jotta aloittelevista tähdistä kehittyisi taitavia pelaajia. Tämän lisäksi junioreille on myös oma harjoitteluryhmä, jolla on harjoitukset kaksi kertaa viikossa.

Yhteystiedot: Tatu Kokkonen, puh. 045  6392081, tatu.kokkonen[at]gmail.com.

http://www.sipoooddstars.fi/

Tampere

FreezeBees (Tampereen yliopisto)

Tampereen yliopistolla toimii opiskelijaultimaten lajikerho FreezeBees ry. Yliopistolla on lukukauden aikana avoimia ultimatevuoroja kolme kertaa viikossa (yht. 5h). Yliopiston vuorot on tarkoitettu kaikille yliopiston opiskelijoille. Keskiviikon ensimmäinen vuoro on pyhitetty enemmän aloittelijoille ja naisille ja jälkimmäinen miehille, kun muut vuorot ovat avoimia kaikille.

Kesäisin FreezeBeesin jäsenet käyvät yhteisillä vuoroilla UFO:n ja TT-Lättyjen kanssa sekä kerääntyvät sovitusti pelaamaan milloin minnekin.

FreezeBees järjestää harjoitusten lisäksi silloin tällöin oheistoimintaa ja osallistuu aktiivisesti sarjapeleihin sekä opiskelijatapahtumiin.

Toiminnasta kiinnostuneet, ottakaa yhteyttä: Tamminen.Joonas.I(a)student.uta.fi FreezeBeesin nettisivut löytyvät osoitteesta: www.uta.fi/jarjestot/freezebees.

Tamkon letut (Tampereen Ammattikorkeakoulu)

Tamkon Letut harjoittelevat talvisin kerran viikossa Tampereen Ammattikorkeakoulun liikuntasalissa. Harjoittelu painottuu uusien pelaajien tutustuttamiseen lajiin ja harrastajaturnauksiin osallistumiseen. Vuoro on tarkoitettu TAMKin opiskelijoille ja Tampereen korkeakoulujen Unipoli Sportin jäsenille.

Lisätietoja voi kysyä sähköpostiosoitteesta: tamkonletut@gmail.com

TT-lätty (Tampereen teknillinen yliopisto)

Seura järjestää talvisin alkeistoimintaa alkeiskurssien muodossa. Uudet pelaajat ovat myös tervetulleita mukaan kaikkiin harjoituksiin.  Vuorot on tarkoitettu yliopisto-opiskelijoille ja niitä järjestetään talvisin 3 kertaa viikossa sekä kesäisin kerran viikossa.

Voitte ottaa yhteyttä Valtteri Tarvukseen valtteri.tarvus[a]student.tut.fi

www.tt-latty.net

Unlimited Frisbee Organization (UFO)

UFO järjestää kerran viikossa alkeisvuoron sekä talvella että kesällä. Talvisin pyörii myös liiton tukema hattuvuoro (pelataan koko vuoro). Kaikki uudet junnut ja aloittelijat ovat tervetulleita vuoroille. UFOlla on myös menestyneet edustusjoukkueet naisten ja avoimessa SM-sarjassa.

UFO toimii erittäin aktiivisesti yhteistyössä Tampereen opiskelijajoukkueiden kanssa. Kesän peruskurssi, alkeisvuoro ja pelivuorot suunnitellaan yhdessä ja oppilaitosjoukkueet toimivat tällä hetkellä pitkälti ns. farmijoukkueina UFOn kilpajoukkueille ja tarjoavat hyvin mahdollisuuksia myös pelkkään ultimaten harrastamiseen ilman kilpailullisia tavoitteita. Turnauksia järjestetään myös yhdessä, samoin kuin oheistapahtumia ja demoja.

Uudet tulokkaat, ottakaa rohkeasti yhteyttä!

Hanna Juhola, juholahanna[a]googlemail.com ja Juho Lehtimäki, juho.i.lehtimaki[a]gmail.com.

Myös www.tampereultimate.net -sivulla on aina mainos kulloinkin meneillään olevasta vuorosta.

Turku

Turku Terror

Turussa aktiivisesti toimiva seura Turku Terror järjestää sekä kesäisin että talvisin harjoituksia naisille, miehille ja aloittelijoille. Kaikenikäiset aloittelijat ovat tervetulleita alkeisvuoroille. Taitojen ja innostuksen lisääntyessä pelaajat voivat siirtyä miesten ja naisten vuoroille.

Uudet pelaajat voivat ottaa yhteyttä Jutta Wuolamoon: jwuolamo@hotmail.fi, 040 5530076.

http://terror.fi/

Turku Universities’ Ultimate Team

Turku Universities’ Ultimate Team (TUUT) on virallisesti vuonna 2003 toimintansa aloittanut ultimateen eli liitokiekkoiluun keskittynyt urheiluseura ja keskustelukerho.

Seuran juuret ovat Kupittaan urheilupuistossa pelailleessa voittopuolisesti oikeustieteen opiskelijoista koostuneessa kaveriporukassa. Nykyään TUUT:issa liitokiekkoilee opiskelijoita ja henkilökuntaa eri turkulaisista oppilaitoksista, yliopistojen henkilökuntaa sekä muita töissä käyviä aikuisia.

Yhteydenotot Timo Ahoseen timoaho[at]gmail.com tai 045 1389456.

http://org.utu.fi/tyyala/tuut/

Vaasa

Vaasa Saints

Vaasa Saints toimii Vaasan alueella aktiivisesti ja tekee yhteistyötä yliopiston liitokiekkoseuran Waasan WetoWoiman kanssa. Alkeiskursseja järjestetään perinteisesti syyskauden alussa ja alkeisvuoro toimii talvisin kerran viikossa. Kesäisin Vaasa Saints järjestää niin sanottuja starttivuoroja uusille pelaajille. Uudet pelaajat ovat tervetulleita myös seuran naisten ja junioreiden vuoroille.

Seuran juniorivuoro toimii myös kerran viikossa ja se on tarkoitettu kouluikäisille pelaajille.

Lisätietoja saat Vaasa Saintsin nettisivuilta tai ottamalla yhteyttä Laura Lappalaiseen, laura.lappalainen[at]student.uwasa.fi. Junnut voivat ottaa yhteyttä myös Kirsi Pietilään kirsi_pietila[at]hotmail.com

www.vaasasaints.com

Waasan WetoWoima

Vaasan yliopiston liitokiekkokerho Waasan WetoWoima järjestää opiskelijoille ultimatevuoron kaksi kertaa viikossa. Vuoro on tarkoitettu Vaasan korkeakoulujen opiskelijoihin.

Yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.uwasa.fi/~weto.

Vantaa

Urheiluseura Loputon Hiki (LoHi)

Seuran treenit ovat avoimia kaikille aikuisille (aloittelijat ja opiskelijat mukaan lukien). Junnutoimintaa seuralla ei vielä ole, kannattaa kuitenkin kysellä mahdollisuuksista tulla pelaamaan.  Meillä on mahdollista pelkästään pelailla mutta myös osallistua kilpatoimintaan.

Otamme todella mielellämme uusia pelaajia treeneihin! Yhteydenotot: jarmo at swampbeach.fi tai hurttia at gmail.com.

http://loputonhiki.swampbeach.fi/

Ultimate Fighters and the Baby Girls – UFBG

Seuralla ei varsinaista alkeistoimintaa. Yhteyshenkilö Jukka Ruuskanen (jukka.ruuskanen at ufbg.net), p.050 5639731.

 

Vihti

ViRHe

ViRHe eli Vihdin rennot heittelijät koostuu 12–27-vuotiaista, pääasiassa juniori-ikäisistä, pelaajista. Seurassamme on sekä omaksi ilokseen pelaavia että SM-sarja-/maajoukkuetasolla pelaavia.

Talvikaudella harjoittelemme pääasiassa Pappilanpellon koululla ja kesäkaudella vapaanurmialueilla ja varatuilla kenttävuoroilla Nummelassa sekä Vihdin kirkonkylällä.

Mukaan voi tulla kokeilemaan, vaikka laji olisi ennestään tuntematon.

Lue lisää osoitteesta: https://virheultimate.fi/ tai ota yhteyttä valtteri.kuuranne@virheultimate.fi