Palaa kohteeseen Tapahtumat

#MunLiike 2015

mun_liike_logo_red#MunLiike2015 liikuttaa yläkoululaisia frisbeellä!

Mikä on #MunLiike?

#MunLiike on Valtakunnallisen liikunta- ja urheiluorganisaatio Valon sekä Suomen Coca-Colan liikuntakampanja yläkoululaisille. Vuoden 2015 liikuntavälineenä on frisbee! Yläkoululaisia innostetaan liikkumaan koulussa, välitunneilla ja vapaa-ajalla kuukauden ajan 13.4.-8.5.

Mitä kouluissa tapahtuu?

Yläkoululaisia innostetaan liikkumaan koulussa, välitunneilla ja vapaa-ajalla. Tavoitteena on yhteensä yli 200 000 ylimääräistä liikumiseen käytettyä tuntia vapaa-ajalla. Lisäksi kouluihin jaetaan ilmaisia frisbeitä sekä peli- ja leikkiohjeita. Koululaisia on myös koulutettu liikunnan vertaisohjaajiksi.

#MunLiike-kouluissa on tulevan kampanjan ajan liikuntatoimintaa vähintään 3 kertaa viikossa, ja lisäksi päätöspäivänä 8.5. järjestetään isompi liikuntatapahtuma. Nuoret itse ovat päävastuussa toiminnan organisoinnista kussakin koulussa, hommaa tehdään nuorten ehdoilla.

Mitä frisbeellä voi tehdä?

Vaikka mitä! Valitse vaikka näistä ideoista: Pelaa, temppuile ja leiki frisbeellä! (PDF) >>

Mitä ultimateseurat #MunLiikkeen aikana tekevät?

Seurat voivat sopia ultimatedemoja tai vaikka järjestää tempauksen, jossa osallistutaan koulun järjestämään toimintaan ja näytetään mallia, mitä kaikkea kampanjassa saaduilla frisbeillä voi keksiä. Ultimatenpelaajat voivat näyttää esimerkkiä siitä, mitä frisbeellä voi tehdä ja millaista on ultimatenpelaajan liikunnallinen elämäntapa. Nuoria voi myös ohjata seuran järjestämille kevään alkeiskursseille.

Seurat voivat olla myös yhteydessä paikalliseen mediaan järjestämistään tempauksista. Tämä on loistava tilaisuus saada ultimate ja frisbee kaikille tutuksi!

Suomen ultimateseurojen yhteyshenkilöt ovat saaneet listan kampanjassa mukana olevista kouluista. Mikäli listaa ei löydy tai kaipaat muita lisätietoja #MunLiikkeestä, ota yhteyttä Liitokiekkoliiton #MunLiike-vastaavaan Tatu Kokkoseen tatu.kokkonen at liitokiekkoliitto.fi.

Mistä saa lisätietoja?

Kysy lisää paikallisesta ultimate- tai frisbeeseurastasi tai ota yhteyttä Liitokiekkoliiton #MunLiike-vastaavaan Tatu Kokkoseen. tatu.kokkonen at liitokiekkoliitto.fi.

Tsekkaa myös kampanjasivut www.munliike.fi!

Vastaa

Your email address will not be published.

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?