Team ja UFO etsivät viikonloppuna rakkautta Kööpenhaminasta

Kööpenhaminassa pelataan muutaman vuoden tauon jälkeen jälleen tänä viikonloppuna Wonderful Copenhagen Ultimate -turnaus. Tänä vuonna turnaus porskuttaa teemalla ”The LOVE is back”.

Turnausjärjestäjät ovat lähteneet matkaan aimo määrällä itseluottamusta, ja ennakkopuffaus turnaussivuilla http://www.wcu.dk ja Facebookissa on ollut omaa luokkaansa. Ainakin jos turnauksen logolla varustetun kauppatavaran määrää katsotaan, on Ihana Kööpenhamina yksi Euroopan parhaista.  Samaa tarinaa kertovat vaikkapa turnaussivujen läppäiskulauseet We are the love to your handle tai We are the dive-block to your in-cut.

Rohkeus on kannattanut, sillä Kööpenhaminassa aloittavat tänään perjantaina turnauksen avoimen sarjan mm. Italian Cotarica, joka juuri pärjäsi Paganellon rannoilla, sekä Tanskan, Sveitsin ja Venäjän maajoukkueet kuten myös Ruotsin maajoukkueen runkopelaajia kuhiseva Viksjöfors. Suomea edustaa Helsingin Team.

Naisten sarja on pieni ja kompakti, mutta tarjoaa Tampereen UFOn naisille haastavia vastuksia, sillä mukana ovat mm. Tanskan ja Sveitsin maajoukkueet sekä Brittein saarten kovat mimmijengit Leeds Leeds Leeds ja Iceni.

Kuulumisia Ihanasta Kööpenhaminasta luvassa viikonlopun aikana Ultimate.fin Twitter-feedissä etusivulla.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän