16.9.2011 / Vuoden Ultimatekuva -kilpailua on jäljellä enää 2 viikkoa. Viimeinen päivä kuvien lähettämiseen on pe 30. syyskuuta. Kuvia voi lähettää koko vuoden 2011 ajalta, joten nyt on oikea aika kahlata läpi kesältä kertyneet kuva-arkistot ja valikoida joukko otoksia kilpailuun. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Lookflyn tuotepalkintoja, ja lisäksi parhaat tietenkin palkitaan – monissa eri sarjoissa.

Pääpalkintona Lookflyn tuotepaketti, arvo yli 100e

Lookfly tarjoaa Vuoden Ultimatekuvan ottajalle yksilöllisen tuotepaketin, jonka arvo on reippaasti yli sata euroa! Varustelistan kärjessä ovat 1 x Lookfly NewLife™ 100% recycled polyester Microsilk Technical playing shirt ja
1 x Lookfly NewLife™ 100% recycled polyester Microsilk Technical playing shorts, ja lisäksi mukana on monia muita erityisesti ultimatenpelaajille suunniteltuja tuotteita.

Eri sarjojen palkinnot tulevat myös Lookflyltä, ja osa palkinnoista arvotaan kaikkien osallistuneiden kesken.

Tuomaristo

Vuoden Ultimatekuvan ja muiden sarjojen voittajat valitsee Ultimate.fin toimituksen ja ulkopuolisten asiantuntijoiden muodostama tuomaristo. Näkemystä ultimaailman ulkopuolelta tuo Helsingin Sanomien palkittu lehtikuvaaja Sami Kero. Ultimatekuvauksen asiantuntijana tuomaristossa toimii kokenut ultimatekuvaaja Matti Kajaste. Tuulahduksen median ja mainonnan maailmasta tuomaristoon tuo Ultimate.fin konseptin kehittäjä Janne Airo.

Tuomariston puheenjohtaja:
Annariikka Marttinen, päätoimittaja, Ultimate.fi

Tuomariston jäsenet:
Sami Kero, lehtikuvaaja, Helsingin Sanomat
Matti Kajaste, ultimatekuvaaja
Janne Airo, tuottaja, copywriter
Emmi Marttinen, valokuvaaja, Ultimate.fi
Heini Järvenpää, toimittaja, Ultimate.fi

Lähetä muitakin kuin pelikuvia

Ultimatekuvakilpailussa palkitaan osallistujia useissa eri sarjoissa sen mukaan, millaisia kuvia kilpailuun on lähetetty. Palkita voidaan mm. paras tunnelmakuva, paras turnauskuva, paras fiilis, hauskin tilanne. Älä siis masennu, jos kovalevyltäsi ei löydy huipputarkkaa ilmatilannekuvaa SM-sarjan avoimen sarjan pelistä, sillä osasarjan tai koko kilpailun voitto voi ratketa myös kovasti muunkinlaisen kuvan hyväksi.

Ultimate.fi haluaakin kannustaa aivan kaikkia lähettämään kuviaan kilpailuun. Kaikki suomalaisen ultimatekesän parhaat hetket ansaitsevat tulla muistetuksi myös vuoden 2011 jälkeen – joka puolelta Suomea, jokaisesta seurasta ja jokaisesta peliporukasta!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän