NSUT XXVI ei pettänyt odotuksia

WWW vastaan Lahjattomat Reenaa, NSUT 2011. Kuva: Pasi Roimela.

31.10.2011 / NSUT XXVI on pelattu, eikä Suomen parhaiten järjestetyksi turnaukseksi tituleerattu tapahtuma pettänyt odotuksia tälläkään kertaa. 16 joukkuetta avoimessa ja 8 naisissa nautiskelivat Vaasassa Kauppiksen tunnelmasta ja sisäturnauskauden avauksesta.

NSUT on oiva paikka haistella tulevan sisäkauden hupiturnausmuodin tuulahduksia, sillä joukkueet pukevat perinteisesti päälleen jos jonkinlaisia kolttuja ja kapistuksia. Tässä muutamia poimintoja:

Old School Ultimate (avoin): liian lyhyet shortsit, liian vähän hihoja harmaissa painijantopeissa ja liian pieni ja kulahtanut lippalakki.
Savage 6 (naiset): Perjantai-illan bileistä samoilla silmämeikeillä ja tukkapehkolla lauantain peleihin.
Käärmenäyttely (avoin): Kumpi on mieleenpainuvampaa, paidan rintamuksessa oleva kuva vai se, että samoilla keltaisilla paidoilla on pelattu niin kauan kuin yleisö muistaa?
Cool Gang (naiset): Nyt on muotia yhdistellä vapaasti raitaa ja ruutua. Ei kuitenkaan mielellään näin vapaasti.

Voittoon pelasi avoimessa sarjassa pääkaupunkiseudun nuoremman kaartin pelaajista koostunut Old School Ultimate, riveissään mm. Pelimies-palkinnon tällä kertaa pokannut Tomi ”Tomppa” Sandberg. Finaalissa kaatui Tampereelta Hervannan Uho ja Hengästys. Naisten finaali oli mittelö kahden pirkanmaalaisjoukkueen välillä, kun vastakkain asettuivat Savage 6 (Tampere) ja TaLeNts (Tampere-Lempäälä). Savage 6 vei pelin tällä kertaa, mutta kumpikin joukkue totesi naisten finaalin suurimman voittajan olleen mikäpä muu kuin Tampere.

Taistelijan Hartti Suomela Trophyn pokkasi itselleen Ground Zeron Juho ”Pulu” Pulakka, jonka taistot siivittivät GZ:n pronssimitalille ohi NSUT-ikoni Käärmenäyttelyn. Naisissa pronssia vei viime vuoden voittaja Cool Gang, joka voitti viimeisessä pelissään Pietarin Jupiterin.

Joukkueiden tarkempi paremmuusjärjestys päivittyy turnaussivuille www.nsut.com piakkoin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän