Naisten sisä-SM-sarja pyörähti käyntiin

Iittalan vaihtopenkillä hiottiin naisten SM-sarjakuvioita juomapullot apuna. Kuva: Minna Minkkinen.

11.12.2011 / Naisten SM-sarja pyörähti käyntiin sisäkauden ensimmäisillä peleillä Iittalassa. Sarjakärki hahmottui kenties totutun laiseksi Länsiviiman ottaessa A-sarjan kärkikomennon kolmen pelin viikonlopun jälkeen. Länsiviiman tuntumassa  sarjataulukon toisena on UFO 1, joka niinikään voitti kolme peliään.  Länsiviiman päänahkoja olivat UFO 2, LaTu ja Team 1. UFO 1 puolestaan hoiteli samaisen LaTun, saman seuran kakkosjoukkueen sekä 16-14-voitolla Atletico 1:n.

Seuraavia paikkoja sarjataulukossa miehittävät (tai naisittavat?) Team 1 ja Atletico 1, ja  perää pitävät UFO 2 ja LaTu, joilla ei ole vielä voittoja.

A-sarjan pistepörssiä johtaa ensimmäisen viikonlopun jälkeen Atletico 1:n Essi Inkinen, joka syötti kolmessa pelissä hulppeat 16 maalia ja teki kaksi.  Essin heittokädessä riittäneekin siis vartioitavaa, kun A-sarjan pelit jatkuvat uuden vuoden puolella la 21.1. Espoonlahdessa.

Ultimate-Pelikone: Naisten A-sarja > >

B-sarja kahtiajakautunut

B-sarjan kaksi parasta joukkuetta ovat Itäviima ja Atletico 2, joiden kummankin saldo oli viikonlopulta kolme voittoa. Myös Team 2 oli voitokas ja vei kolmesta pelistään kaksi. B-sarjan toinen puolisko eli kolme muuta joukkuetta, Vaasa Saints, Oulun Disquitos ja UFO 3, jäivät vielä ilman voittoja.

Sisäkauden sarjaformaatti 2011-2012 menee naisissa siten, että alkusarjojen jälkeen B-sarjan kaksi parasta joukkuetta pääsee pelaamaan A-sarjan joukkueita vastaan jopa paikasta mitalipeleihin. Näin ollen alkupelien jälkeen A-sarjan paras joukkue voi teoriassa vielä pudota vaikkapa sijalle 8. Kolmella B-sarjan voittoja saalistaneella joukkueella – Itäviima, Atletico 2 ja Team 2 – näyttääkin olevan parhaimmat mahdollisuudet jatkopeleihin A-sarjan joukkueiden kanssa, ja loput alkusarjapelit osoittavat, kuka kolmikosta joutuu jäämään paitsi.

Ultimate-Pelikone: Naisten B-sarja > >

1 KOMMENTTI

  1. Iittalan hallin lattia oli mielestäni oikein miellyttävä! Ihana, sopivan joustava muovimatto, jossa pysähtyminen ja suunnan vaihtaminen onnistui nopeasti ilman pelkoa liukastumisesta. Tilaa kentän ympärillä oli riittävästi. Pukuhuoneita ja muita tiloja oli ruhtinaallisesti käytössä.

  2. Hieno halli Iittalassa tosiaankin! Hallinhoitajan mukaan veimme täysin uuden lajin Iittalahalliin, ja hyvästä palautteesta päätellen toivottavasti viemme toistekin.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän