13.8.2012 / Junioreiden (alle 20 v.) MM-kilpailut ovat käynnistyneet Dublinissa Irlannissa. Kisat pelataan 12.-18.8. Suomesta on mukana sekä poikien että tyttöjen joukkueet U20-sarjassa. Kisoissa pelataan lisäksi U17-sarjat. Tytöissä U17-joukkueita on vain kolme, ja siksi joukkueet pelaavat alkusarjan U20-joukkueiden mukana. U20-sarjoissa pojissa pelataan neljässä lohkossa ja tytöissä kolmessa, ja Suomen joukkueet löytyvät kummassakin sarjassa lohkosta A.

Suomen joukkueet aloittivat kilpailut tappioilla. Pojat hävisivät Ranskalle 8-17 ja tytöt ensin Saksalle 6-17 ja sitten Brittien U17-joukkueelle jopa 4-15. Brittitytöt olivat voittaneet myös Japanin, joten joukkueesta löytyy paljon taitoa. Suomen pojilla oli vielä iltapeli Taipeita vastaan.

Pelit jatkuvat tiistaina pojilla ensin USA:ta ja sitten Australiaa vastaan. Tytöt puolestaan testaavat taitonsa Japania ja Irlantia vastaan.

Suomen tyttöjen valmentaja Terhi ”Turre” Teräväinen kertoo Dublinista, että pahin haaste ensimmäisenä päivänä oli puuskittainen tuuli, mutta siitä huolimatta joukkue pelasi ajoittain erittäin hyvin. ”Hyvällä fiiliksellä lähdetään huomiseen”, kertoo Turre.

Junioreiden MM-kilpailujen kisasivut >>

Pelien tulokset ja aikataulut WFDF:n pelikoneessa >>

-AM-

Ultimaten maajoukkueita tukemassa mm.:

Powerade    Tampereen kaupunki    Golla      IDEA-Rakennus Oy

Vivus.fi     OP-Pohjola Palokan Hammas Oy

 

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän