11.10.2012 / Sekä junioreille että junioritoiminnassa mukana oleville on tapahtumia vielä lokakuussa! Nyt mukaan edistämään seurojen junioritoimintaa ikään katsomatta.

Junioriultimatisteille suunnattu junnuleiri

Juniorijaosto järjestää kaikille junioripelaajille tarkoitetun leirin Sammon lukion liikuntasalissa (Uimalankatu 5, 33540 Tampere) sunnuntaina 21.10.12 klo 10—16. Kyseessä on kahdesta setistä koostuva treenipaketti, jonka ohjelma on seuraava:

klo 10-13 Treenisetti 1

klo 13-14 Tauko, eväät mukaan

klo 14-16 Treenisetti 2

Leirille ovat tervetulleita kaikki junioripelaajat (v. 1993 tai myöhemmin syntyneet) sukupuolesta ja pelikokemuksesta riippumatta. Ilmoittautumiset pyydetään lähettämään to 18.10.12 mennessä juniorijaostoon (juniorijaosto@liitokiekkoliitto.fi). Ilmoittautumisessa tulisi mainita leirille osallistuvan nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, syntymävuosi, pelivuodet ja seura. Yksi henkilö voi kerralla ilmoittaa useamman henkilön. Leirille osallistuminen on maksutonta.

Treenien vetäjät ja teemat sekä muut käytännön asiat vahvistetaan ilmoittautuneille perjantain 19.10.12 aikana.

Juniorijaosto järjestää samankaltaisia junnuleirejä jatkossakin, joten ei hätää, jos et pääse tällä kertaa. Kaikkien leirien yhteisenä teemana on kaverin kannustaminen ja “spirit of the game”. Tarkoituksena on oppia lisää ultimatesta ja tutustua muihin junnupelaajiin mukavassa ilmapiirissä.

Välittäkää viestiä seuranne junioreille!

Seurojen junioritoimijoille suunnattu junioriseminaari

Suomen Liitokiekkoliiton juniorijaosto järjestää junioriseminaarin sunnuntaina 21.10.2012 klo 10.0016.00 Tampereella hotelli Victorian kokoustilassa. Seminaari on tarkoitettu kaikkien seurojen junioritoimijoille, esim. valmentajat, huoltajat, ja seminaarin tavoitteena on edistää juniorijaoston ja seurojen yhteistyötä junioriultimatessa.

Toiveena on, että tilaisuuteen osallistuu jokaisesta seurasta ainakin yksi henkilö. Tilaisuuteen
osallistuminen on myös edellytys juniorijaoston jakaman lajinedistämisstipendin hakemiselle.
Seminaarikutsu on lähetetty myös automaattisesti joukkueille, joilla on aktiivista junioritoimintaa. Seminaari on osallistujille maksuton.

Junioriseminaarin ohjelma painottuu siten, että varsinaista ohjelmaa on klo 10.3015.30, jotta valmentajat ehtivät saattaa juniorit treeneihin Sammon lukiolle.

Seminaarikutsun ja lisätietoja saa osoitteesta: juniorijaosto(at)liitokiekkoliitto.fi.

1 KOMMENTTI

  1. Hienoa!
    Miksi tiedotus tulee vasta nyt, kymmenen päivää ennen tapahtumaa?
    Tällaisista tieto AINAKIN kuukausi ennen. Nyt moni on jo sopinut muuta.

    Bob

  2. Onkohan junnuseminaariin osallistuminen tänä vuonna edellytys juniorijaoston jakaman lajinedistämisstipendin hakemiselle vai onko kyseessä taas ”edellytys” kuten viime vuonna? 😉 (Retorinen kysymys)

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän