Pirkanmaa vahvana Talviturnauksessa

17.2.2013 / Kiitokset osallistumisesta Tampereen Talviturnaukseen! Muutamien tiukkojen ja muutamien selvien ottelujen jälkeen jännitys kasvoi turnauspäivän edetessä, ja viimeisessä ottelussa oli jaossa vielä kolme sijaa. Ja lopulta Leki voitti, kuten ennenkin. Onnittelut mestareille!

Erityiskiitokset myös spirit-puput voittaneelle Tuffille, joka palautti kiihkeällä myötäelämisellä ja kannustuksella monien mieleen sen alkuajan rakkauden ja huuman, joka on päässyt unohtumaan kymmenten turnausten ja satojen ottelujen aikana.

Kiitokset myös Hazardille, joka on Tampereen turnausten hyväntuulinen vakio-osallistuja ja pelaa vuodesta toiseen hyvällä spiritillä. Kiitos vauhdikkaista otteista Väiskin Väsyneille, joka jäi formaatin jalkoihin sijoittuen seitsemänneksi hävittyään ainoastaan kahdelle kärkijengille. Ansaitsitte parempaa, FB:n joukkuejako koitui teille turmioksi tällä kertaa. Kiitos Jylille, mukava nähdä uutta virtaa ja uusia pelaajia Jyväskylän suunnalla!

Kiitos vakio-osallistujille FreezeBeesille ja TT-Lätylle, jotka muodostavat turnauksen rungon ja ovat aina hyvin edustettuina tarjoamassa kovia vastuksia vierasjoukkueille. Ja Letuille, joilla tuntuu kehittyneen uusi sukupolvi urheilullisia ja ratkaisukykyisiä pelaajia.

Oli mukava nähdä pirteää hauskanpitoa kentällä, ja vaihtaa kuulumisia toimitsijapöydän ääressä. Nähdään taas tulevissa turnauksissa!

Tulokset
1. Leki
2. FreezeBees 2
3. Tamkon Letut
4. Hazardi
5. TT-Lätty
6. FreezeBees 1
7. Väiskin Väsyneet
8. TUFF
9. Jyli

Turnauksen vaiheita voit nähdä Twitteristä ja kuvia Ultimate.fin Facebook-tililtä.

Teksti: Tommi Rättö, Tampereen UFO ry.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän