Viima ylempään loppusarjaan, avoimessa haku päällä

4.2.2013 / Ultimaten hallisarjan naisten välisarja pelattiin menneenä viikonloppuna Iittalassa. Hallitseva mestari Viima selvitti odotetusti tiensä  pelaamaan ylemmässä loppusarjassa finaalipaikasta. Välisarjan muut SOS, Atletico-Team ja UFO Nässy pelaavat näin ollen loppukauden sijoista 6.-10. Pohjoisviiman ja Disquitoksen kanssa.

Avoimessa sarjassa pelattiin niin ikään välisarja, jossa B-sarjan parhaimmisto (4) kohtasi A-sarjan heikoimmat (2), ja neljä parasta pääsivät pudotuspeleihin. A-sarjan voittaja Otso saa valita puolivälieräparinsa ensimmäisenä, ja vaihtoehdot ovat viikonloppuna muotoutuneen paremmuusjärjestyksen mukaisesti UFO Masters, Karhukopla, Team ja WWW. Otson  jälkeen valintansa tekevät UFO ja Terror, ja Saints saa jäljelle jääneen joukkueen.

Pudotuspeleissä olisi mahdollisuudet peräti kolmeen paikalliskamppailuun Espoossa (Otso & Karhukopla), Tampereella (UFO & UFO Masters) sekä Vaasassa (Saints & WWW), mutta mikään joukkue tuskin haluaa kohdata ”omiaan”. Ultimate.fin valistunut veikkaus on, että Otso valitsisi WWW:n ja UFO todennäköisesti Teamin, ja Terrorille jäisi siten pohdinta UFO Mastersin ja Karhukoplan väliltä.

Millaisiin valintoihin joukkueet päätyvät on selvillä ensi viikonlopun jälkeen, ja ratkaisupelit pelataan avoimessa la 23.2. ja naisissa su 24.2. sekä su 3.3.

Välisarjojen tulokset Pelikoneessa >>

Hallisarjan formaatit ja tulevat aikataulut >>

-AM-

1 KOMMENTTI

  1. Keskiviikosta olen itse kuullut.

    Otso ilmoittaa oman valintansa. UFO ja Turku laittaa kaikki joukkueet ihannejärjestykseen 1-4, ja siitä sitten otetaan korkeimmalla oleva vapaa joukkue heille vastaan, ja Saints saa sen kuka jäljelle jää.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän