elo 14

Uudessa ultimaten treenioppaassa 200 drilliä

Ultimatelle on julkaistu uusi treeniopas Ultimate Trainer’s Manual, jossa esitellään yksityiskohtaisesti pelin perusasioita ja jokaiseen asiaan löytyy paljon niitä harjoittavia drillejä. Oppaan laatijan, hollantilaisen Force Elektro -joukkueen valmentajan Hildo Bijlin mukaan opas on tarkoitettu erityisesti aloitteleville ultimatevalmentajille tai harjoitusten vetäjille. Oppaasta saa perustiedot sekä erityisesti runsaasti valmiita harjoitteita, joiden keksiminen on tuoreemmalle harjoitusten vetäjälle tuttu kompastuskivi.

200-sivuista opasta ei ole tarkoitettu luettavaksi kannesta kanteen, vaan sisältö on järjestetty aihepiireittäin, jotta on helppo löytää kulloiseenkin treenien teemaan sopiva harjoite. Opas löytyy sähköisessä muodossa ilmaiseksi Ultimate Trainer’s Manualin Facebook-sivulta.

Lataa Ultimate Trainer’s Manual (suora linkki) >>

Lue Hildo Bijlin haastattelu Get Horizontalin sivuilta (sis. linkkejä muihinkin ultimateoppaisiin) >>

 

Vastaa

Your email address will not be published.

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?