Otsolle, Atleticolle ja LeKille SM-kultaa!

2013 Pokaalit

Ultimaten SM-kultamitalit matkustivat Brahen kentältä avoimessa sarjassa Otsolle Espooseen, naisissa Atleticolle Espooseen ja junioreissa LeKille Lempäälään. Otso voitti finaalissa UFOn 15-10. Otso veti pelin alussa muutaman pisteen kaulan, jonka se onnistui pitämään loppuun asti UFOn hyvästä yrityksestä huolimatta. Naisissa finaaliensikertalainen UFO ei jännitykseltään saanut peliä onnistumaan, ja Atletico vei ottelun 14-4. Juniorifinaalin lopputulos 15-3 oli sekin selkeää kertomaa LeKin ja SOSin kamppailusta.

Naisten finaalin arvokkaimmaksi pelaajaksi valittiin Atleticon Sanna-Maija Leino. Avoimen MVP oli Otson Lassi Kallio.

Pronssimitalista käytiin naisissa tiukka kamppailu, kun viime vuoden mestari Viima joutui kuin joutuikin taipumaan Teamin takaa-ajolle ja pronssi meni Helsinkiin lukemin 14-13. Avoimessa Team oli Saintsia parempi luvuin 13-10.

Onnittelut tuoreille Suomen mestareille sekä kaikille mitalisteille!