Hei,

Ultimaten hallisarjaan ilmoittautuminen on nyt avoinna ja päättyy sunnuntaina 20.10.2013.

Ilmoittautumiset osoitteeseen: sarjavastaava@liitokiekkoliitto.fi

Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä:
– Joukkueen nimi
– Seura
– Yhteyshenkilö: nimi, sähköposti ja puhelinnumero.
– Joukkuevastaavan pelikonetunnukset (voi olla useita)
– Sarjataso/seedaustoive, jos seuralla on useita joukkueita.

Sarjavastaavat kuittaavat kaikki ilmoitukset vastaanotetuksi. Jos et saa kuittausta ilmoittautumisesta parin päivän sisällä, laita vielä varmistusviesti että onhan ilmoittautuminen tullut perille.

Hallisarjaa koitetaan uudistaa tälle vuodelle, mutta uudistusten käytäntöönpanoa hankaloittaa saliajan puute. Ensisijainen tavoite on, että saliaikaa löytyy riittävästi alla mainittuina viikonloppuina. Jos omalla kotipaikkaunnallasi on mahdollisuuksia varata saleja näille viikonlopuille, otattehan yhteyttä suoraan sähköpostilla liiton toiminnanjohtajaan: info@liitokiekkoliitto.fi

Hallisarja 2013-14:
14.-15.12.2013: Hallitour 1
18.-19.1.2014: Hallitour 2
22.-23.2.2014: Hallitour 3
8.3.1014: Halli SM-Finaali

Sarjaformaatista riippumatta, sarjaa pelaavien joukkueiden tulee ilmoittautua sarjaan 20.10 mennessä. Jos sarja saadaan vietyä läpi suunnitelmien mukaan turnausmuotoisena, niin ensisijaisesti kaikki joukkueet ilmoittautuvat mukaan kaikkiin turnauksiin. Turnauskohtaisesti joukkueet voivat ilmoittautua saliajan salliessa mukaan yksittäisiin turnauksiin uuden ilmoittautumisajan sisällä (aika ilmoitetaan 20.10 jälkeen). Näitä joukkueita EI LASKETA sarjaa pelaaviksi joukkueiksi, vaan ne ovat niin sanottuja ”vierailevia joukkueita” turnauksissa. Kaikki turnauskohtaisesti ilmoittautuneet joukkueet pelaavat alimmassa tasolohkossa.

HUOM! Koska sarjaformaatti ei ole tiedossa, joukkueella on perustelluin syin oikeus perua ilmoittautumisensa sarjaan ilman sanktioita. Peruutuksen tulee kuitenkin tapahtua välittömästi sarjaformaatin selvittyä ja viimeistään viikkoa ennen joukkueen ensimmäistä ottelua. Jos sarja päätetään pelata perinteisesti alkusarja-välisarja-playoffs-finaali muodossa, niin uusia joukkueita ei voida ottaa mukaan kesken kauden.

Terveisin,
Kari Tolonen
Sarjavastaava
Suomen Liitokiekkoliitto ry

ja

Jarna Kalpala
Toiminnanjohtaja
Suomen Liitokiekkoliitto ry

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän