WUCC2014_logo_vaakaSeurajoukkueiden MM-turnaus, World Ultimate Club Championships eli WUCC, pelataan 2.-9.8. Pohjois-Italian Leccossa.

Kisojen lohkojaot on julkaistu, ja avoimen, naisten ja mixedin lohkojaot voi helpoiten katsoa tästä Ultiworldin jutusta.

Tässä lisäksi naisten mastersin ja avoimen mastersin lohkojaot (pdf) sekä avoimen, naisten ja mixedin lohkot pdf-muodossa.

Alkulohkossa Otso pelaa mm. moninkertaista Australian-mestari Colonya vastaan. Epäonnisesti Otsolla lohkossaan myös Suomen Toureilta tuttu Lucky Grass, vaikka joukkueet mieluiten aina pelaisivat mahdollisimman paljon uusia vastustajia vastaan. Naisissa UFOlla puolestaan vastassa on vain muiden mantereiden joukkueita, Australian mestari STBAU sekä Kolumbian Revolution ja Japanin MUD. Atletico puolestaan kohtaa eurooppalaisjoukkueita: Icenin Britanniasta, ZUFin Sveitsistä ja Prague Devilsin Tsekistä.

Saints kohtaa mixedissä mm. australialaisen kokoelmajoukkue Batmanian Melbournesta sekä Heideesin Saksasta. Miesten mastersissa UFO Masters saa alkulohkossa heti revanssin brittiläisestä Zimmeristä, joka jätti UFOn viime vuonna masters-seurojen EM-hopealle, kun epäonnisen XEUCF-turnauksen finaali jäi pelaamatta myrskyn vuoksi ja sijoitukset jaettiin alkusarjan perusteella. Naisten mastersissa taas pelaataan round robin kaikkien joukkueiden kesken, joten Welldone pääsee testaamaan kaikkien mukana olevien joukkueiden tason.

Suomen edustusjoukkueet WUCC2014:ssä

Avoin: Otso
Naiset: Atletico ja UFO. Lisäksi suomalaisia pelaa saksalaisessa U de Cologne -joukkueessa.
Mixed: Saints
Avoimen masters: UFO
Naisten masters: Welldone

Kisalinkit

Suomalaisjoukkueiden fanisivuja:

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän