Junioriseminaarissa kuullaan junioriuudistustyöryhmän ehdotuksia

Junioriseminaari_2013Liitokiekkoliitto ry on asettanut alkukesästä 2014 junioriuudistustyöryhmän selvittämään ultimaten junioritoiminnan nykytilaa ja luomaan ehdotelman ultimaten junioritoiminnan kehittämisestä.

SLKL:n järjestämässä junioriseminaarissa 11.10 kuullaan työryhmän ajatuksia ultimaten junioritoiminnan nykytilasta sekä muutosehdotuksia junioritoiminnan kehittämiseksi Suomessa.

Osallistumalla junioriseminaariin voit osaltasi vaikuttaa siihen, miten ultimaten junioritoimintaa jatkossa toteutetaan.

Työryhmä on kesän aikana käynyt läpi vaihtoehtoisia malleja junioritoiminnan toteutukseen sekä lajiliiton että ultimateseurojen näkökulmasta. Työryhmä on pohtinut rahan merkitystä junioritoiminnassa ja miettinyt mitä lisärahoituksella voitaisiin liittotasolla saada aikaan ja miten tätä lisärahoitusta olisi mahdollista kerryttää. Työryhmä on myös pohtinut ultimaten kilpailusääntöjen muuttamista junioritoimintaa tukeviksi tai jopa junioritoimintaan pakottaviksi. Seuratoiminnan tasolla työryhmä on pyrkinyt löytämään vastauksia siihen, miksi seurat eivät tällä hetkellä tee aktiivisesti juniorityötä tai järjestä junioreille harjoituksia, turnauksia ja tapahtumia.

Seuraavaksi on edessä päätöksiä!

Mitä toimenpiteitä lähdetään toteuttamaan?

Mitkä vaihtoehdot jätetään ainakin toistaiseksi käyttämättä?

Tule kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta JUNIORISEMINAARIIN lauantaina 11.10.2014!

Aika: La 10.11 klo 11:00 – 16:00

Paikka: Pasilassa sijaitsevan VALO-talon toinen kerros. Radiokatu 20, Helsinki

Ilmoittautuminen: TÄSTÄ LINKISTÄ

Terveisin,
SLKL junioriuudistustyöryhmä

Pekka Kinnunen
Heidi Paunonen
Ville Arvio
Henna-Kaisa Räsänen
Miika Siikki
Jonna Myllymäki
Karli Kalpala

Jarna Kalpala (SLKL toiminnanjohtaja)

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän