#MunLiike-haku umpeutuu pian

MunLiike_600pxHakuaika yläkoulujen #MunLiike-liikuntakampanjaan sulkeutuu viikon päästä. Kampanjan peliväline vuonna 2015 on nuorten toiveesta liitokiekko ja #MunLiike on vahvasti osana ultimaten koulusarjaa ensi keväänä. Ultimateseurat, mikäli haluatte saada kaupunkisi yläkoulut mukaan, kannattaa toimia heti. Tässä on viisi askelta siihen, mitä seura voi tehdä:

1. LÄHETÄ POSTIA  JA KERRO, että alueella toimii ultimateseura, joka voisi tulla esittelemään ultimatea koululle.

2. KERRO myös, että seurasi olisi halukas järjestämään alueella kouluturnauksen.
3. KYSY, olisiko koululla intoa olla mukana järjestämässä kouluturnausta heidän omalla koululla. KERRO että seurastasi tulisi joku koordinoimaan toimintaa ja koulun omia oppilaita (vaikka liikuntatuntilaisia) voisi käyttää apuna järjestelyissä.
4. LÄHETÄ linkki ultimate.fi-sivun juttuun koulusarjasta:  http://www.ultimate.fi/pelaaminen/sarjat/koulusarja/ ja kerro valtakunnallisesta #MunLiike-kampanjasta, minkä kautta koulu voi saada valtavasti ilmaisia frisbeitä keväällä 2015!
5. SOITA viestisi perään, henkilökohtainen yhteydenotto on aina henkilökohtaisempi!

#MunLiike kannustaa nuoria aktiivisempaan vapaa-aikaan

Valon koululiikunnan asiantuntijoiden kehittämä #MunLiike on monivuotinen ohjelma, jonka tavoitteena on lisätä vuosittain jopa 90 000 yläkouluikäisen nuoren vapaa-ajan aktiivisuutta. Ohjelma tarjoaa inspiraatiota, ideoita ja myös ohjausta liikunnalliseen vapaa-ajan viettoon, sekä ilmaisia pelivälineitä koulujen käyttöön. Vuonna 2014 peliväline oli pallo ja kampanjan pihapelipäällikkö itse Teemu Pukki. Vuonna 2015 koko Suomen pelivälineenä on frisbee. Lue lisää: www.munliike.fi. Koulut voivat ilmoittautua mukaan #MunLiike-kampanjaan lähettämällä sähköpostia Valon Karita Toivoselle: karita.toivonen@valo.fi, p. 040 554 5254.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän