Ilmoittaudu mixed-SM-turnaukseen Hyvinkäälle nyt!

Kisamaskotti_mixedSM14_c_Tuukka_KoistinenSekajoukkueiden eli mixed-sarjan SM-kilpailut järjestetään tänä vuonna Hyvinkäällä Perttulan nurmilla 23.-24.5. Turnausjärjestelyistä vastaa Suomen mixed-maajoukkue.

Turnaukseen voi ilmoittautua sähköpostilla Heidi Paunoselle (heidi@paunonen.net). Ilmoittautumisaikaa on maanantaihin 4.5. saakka. Ilmoittautuessa kerro

  • joukkueen nimi

  • seura

  • yhteyshenkilön nimi

  • yhteyshenkilön sähköposti

  • yhteyshenkilön puhelinnumero

  • Joukkuevastaavan pelikonetunnukset

Turnaukseen pyritään ottamaan kaikki ilmoittautuneet joukkueet, mutta jos joukkueita joudutaan karsimaan, valitaan osallistuvat joukkueet ilmoittautumisjärjestyksessä. Poikkeuksena kuitenkin se, että samaa seuraa edustavien kakkosjoukkueiden katsotaan olevan tässä järjestyksessä muiden seurojen ykkösjoukkueiden jälkeen.

Turnaus pelataan normaalein mixed-säännöin, eli kentällä tulee olla vähintään kolme miestä ja kolme naista. Hyökkäävä joukkue päättää kumpaa sukupuolta seitsemäs pelaaja edustaa.

Turnaus on Suomen Liitokiekkoliiton virallinen SM-turnaus, joten osallistujilla tulee olla voimassaoleva liiton jäsenmaksu ja lisenssi. Lisätietoja jäsenmaksuista ja lisensseistä http://www.ultimate.fi/liitto/jasenyys/jasenmaksut-ja-lisenssit/

Myös sääntöakkreditointisäännökset ovat vastaavat kuin SM-toureilla, eli SM-pisteistä kilpailevien joukkueiden pelaajilla tulee olla suoritettuna vähintään Standard -tason akkreditointi, ja vähintään kolmella joukkueen pelaajalla tulee olla Advanced-tason akkreditointi. Lisätietoja akkreditoinnista:

http://www.ultimate.fi/ultimate/saannot/wfdfn-saantoakkreditointi/

Turnausmaksun suuruudesta ilmoitetaan joukkueille myöhemmin (vuonna 2014 turnausmaksun suuruus oli 150 euroa).

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän