EUC1 tyytyväisenä sekajoukkueiden SM-kullasta.
EUC1 tyytyväisenä sekajoukkueiden SM-kullasta.

Hyvinkään Perttulan kentät avaavat kesän SM-pelit, kun sekajoukkueiden suomenmestaruus ratkotaan tulevana viikonloppuna. Joukkueita saapuu ympäri Suomea, ja kaksin kappalein Tampereelta. Viime vuonna voiton vei Espoo Ultimate Clubin ykkösjoukkue ennen Pussin Tiristäjiä. Espoolaiset palaavat mestarisuosikkina uudella Tick Tick Boom -nimellä.

– Meillä on muutamia naispelaajia Atleticosta ja Teamista, joten kaikki eivät ole EUC:n pelaajia. Sen vuoksi halusimme keksiä oman nimen, kertoo joukkueen pelaaja Roni Hotari.

– Fiilis joukkueessa on hyvä! Siistiä päästä pelaamaan muita joukkueita ja pelaajia vastaan, eikä vaan omissa treeneissä jauhaa tuttujen tyyppien kanssa. Taistelutahto ja peli-intensiteettikin on varmasti eri luokkaa. Mixed on itselleni toisaalta vähän vähemmän tuttua, mutta meillä on hyvä porukka, joten odotukset ovat korkeella!

Hotari arvelee Tick Tick Boomin saavan finaalivastustajakseen Vaasa Saintsin, joka viime vuonna saalisti sijat 3 ja 4.

– Saints on perinteisesti ollut hyvä mixed-joukkue, mutta meidän jengi haluaa jatkaa viime vuoden menestystä ja näin ollen tulee ottamaan voiton finaalissa. Uskon, että turnauksen voitto kääntyy meille kokeneiden ja opportunististen pelaajien ja ratkaisuiden myötä, hän ennustaa.

Peliaikataulut ja muut tiedot löytyvät totutusti Pelikoneesta. >>

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän