Hyvä Spirit vallitsi Helsingin junioriturnauksessa

Helsingin junioriturnaukseen lauantaina 2. tammikuuta saapui kuusi joukkuetta: Sipoo Odd Stars, Lempäälän Kisa, Vihdin Rennot Heittelijät, toijalalainen T.U.F.F., Espoo Ultimate Club (Helsinki Ultimate -vahvistuksin) sekä kisajärjestäjä Helsinki Ultimate. Kentällä nähtiin kokeneiden joukkueiden mukana uusia junioripelaajia ja hienoa oli myös saada paikalle peräti kaksi joukkuetta Pirkanmaan seudulta. Voi hyvinkin toivoa, ettei junioriturnauksia enää tarvitse pelata alle kuudella joukkueella kuten vielä vähän aikaa sitten.

Finaalissa pelasivat vastakkain EUC ja SOS, joista tiukan kamppailun jälkeen EUC nappasi voiton itselleen 8-7. Molemmat joukkueet ovat varmasti ehdokkaita junioreiden SM-mitalisteiksi. Spiritin voitti Helsinki Ultimate, joka pelasi ennakkoluulottomasti vain viiden pelajan rosterilla. Turnauksessa joukkueet antoivat toisilleen Spirit-arvosanan kouluasteikolla 4-10. Koko turnauksen hyvästä Spiritistä kertoi se, että Helsinki Ultimate sai lennosta kaksi lainapelaajaa yhteen otteluunsa.

Helsingin turnaus poikkesi junioriturnausten perinteestä siinä, että se pelattiin kokonaisuudessaan illalla. Turnauspäivä oli tiivis neljän tunnin paketti klo 16-20.

Takarivissä turnauksen voittanut EUC ja eturivissä spiritin voittanut Helsinki Ultimate.
Takarivissä turnauksen voittanut EUC ja eturivissä spiritin voittanut Helsinki Ultimate.

Turnauksen lopputulokset:

1. EUC

2. SOS

3. LeKi

4. ViRHe

5. T.U.F.F.

6. Helsinki Ultimate

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän