elo 22

NSUT palaa Kauppiksen hornankattilaan

Vuosi 2016 ei jää NSUT-historiaan ainoastaan 30-vuotisjuhlaturnauksesta, vaan myös siitä että vuoteen mahtuu kaksi NSUT-turnausta. Vaikka kesäkausi on vielä kuumimmillaan, NSUT XXXI huhuilee jo Vaasaan 29.-30.10.2016.

NSUT:n paluu Kauppikselle tarkoittaa sitä, että nappikset saa tällä kertaa jättää kotiin. Siinä missä juhlaturnaus loisti suurella koollaan, perinteinen NSUT tarjoaa tiiviin urheilutapahtumatunnelman vailla vertaa. Vaikka pienemmän turnauksen järjestelyt sujuvat jo miltei rutiinilla, uusia yllätyksiä kehitellään aina turnausvieraiden iloksi.

“Tehtävät on jaettu ja turnausta odotetaan innolla”, toteaa uunituore NSUT-ylipäällikkö Mira Salo.

Turnausilmoittautuminen alkaa 5.9. ja päättyy 23.9., jonka jälkeen joukkuepaikat vahvistetaan. Turnaukseen otetaan tutun formaatin mukaan 16 joukkuetta avoimeen sarjaan ja 8 joukkuetta naisten sarjaan.

Turnauksen kotisivut: www.nsut.com

Facebook

Instagram

Twitter

Teksti: NSUT

Vastaa

Your email address will not be published.

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?