loka 01

Junioreiden SM-sarjavastaavan ja juniorijaoston puheenjohtajan terveiset

Kesälle 2017 saatiin järjestettyä sarjamuotoisen turnauksen kautta tavoitteellisia pelejä junioreille, mikä oli selvää kehitys aikaisemmasta. Tarkoituksena on ollut tarjota useampi kovatasoinen peli kauden aikana yhden turnausviikonlopun sijaan. Lähitulevaisuudessa juniorijaostossa otetaan käsittelyyn se, että mihin ajankohtaan pelit sijoitetaan, jotta sarja palvelee kaikkia mahdollisimman hyvin.
Toiseksi, liiton parissa mukana olevien juniori-ikäisten pelaajien määrä on tällä hetkellä huolestuttavalla tasolla. Nuoria kasvaa nopeampaa tahtia yli-ikäiseksi kuin uusia tulee lajin pariin. Liitokiekkoliiton juniori- ja lajikokeiluvastaavan seuratutkimuksen pohjalta juniorijaoston hallitus luo koosteen loppuvuoden aikana tuloksista ja esittää kehityssuunnitelman, jota seurojen kanssa yhteistyössä lähdetään viemään eteenpäin.
Mikäli sinulla herää ajatuksia aiheen tiimoilta, olethan yhteydessä liiton juniorijaoston puheenjohtajaan, Valtteri Kuuranteeseen: valtteri.kuuranne@liitokiekkoliitto.fi

Vastaa

Your email address will not be published.

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?