elo 28

Otso ja Helsinki Ultimate seurajoukkueiden EM-finaaliturnaukseen

Tallinnassa järjestettyihin seurajoukkueiden EM-kisojen pohjoisen karsintaan osallistui kolme suomalaista joukkuetta: naisten sarjassa Helsinki Ultimate ja avoimessa sarjassa Helsinki Ultimate ja Otso.

 

 

Helsinki Ultimaten naisten joukkue selvisi viikonlopusta puhtaalla pelillä. Sunnuntaina Helsinki pelasi kahdesta venäläistä Brilliancea vastaan. Suomalaiset voittivat molemmat pelit ja näin koko turnauksen.

Espoolainen Otso menestyi avoimessa sarjassa ja pelasi itsensä selvien voittojen ja muutamien tiukempien pelien kautta fiinaaliin. Finaalissa venäläinen Salaspils WT ratkaisi pelin hyväkseen numeroin 15-10.  Otso sijoittui karsintaturnauksessa toiseksi.

Helsinki Ultimaten miesten joukkue sijoittui turnauksessa viidenneksi. Semifinaalipaikka jäi täpärästi helsinkiläisten ulottumattomiin, eikä sijoitus riittänyt finaaliturnauspaikkaan.

Helsinki Ultimaten naiset ja Otso lähtevät haastamaan muita eurooppalaisia huippujoukkueita Puolassa 5.-7.10. järjestettävään EM-finaaliturnaukseen.

Vastaa

Your email address will not be published.

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?