loka 11

Hallikauden Mixed-SM järjestämisvastuu myönnetty Jyväskylän Sleepwalkersille – Masters-viikonloppu ja finaalitapahtuma vielä ilman järjestäjää

Mixedin SM-turnauksen järjestämisvastuu on myönnetty Jyväskylän Sleepwalkersille. Jyväskyläläiset järjestivät jo viime hallikaudella onnistuneet turnauksen. Mixed-SM pelataan Jyväskylässä 16.-17.3.2019.

Finaalitapahtumalle eikä Masters-viikonlopulle saatu yhtään hakemusta. Masters-viikonloppua ei tulla järjestämään liiton toimesta ilman järjestävää seuraa/peliporukkaa. Turnaus on suunniteltu pelattavaksi 11.-12.1.2019. Olisi rikkautta lajille saada eri sarjojen turnauksia pelattavaksi, joten olethan yhteydessä mahdollisimman pian, mikäli turnauksen järjestäminen kiinnostaa. Myös finaalipäivän osalta yhteydessä kannattaa olla mahdollisimman pian. Alla linkki alkuperäiseen uutiseen:

https://www.ultimate.fi/2018/08/kiinnostaako-masters-sarjojen-sm-turnauksen-mixed-sm-turnauksen-tai-finaalitapahtuman-jarjestaminen-ensi-talvena/

Vastaa

Your email address will not be published.

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?