Ilmoittautuminen on auki avoimen ja mixedin maajoukkueisiin ja leiripäiviin

Alla löydät ilmoittautumislomakkeet niin avoimen kuin mixedin maajoukkueisiin. Naisten ilmoittautuminen avataan hieman myöhemmin. Samalla on ilmoittautuminen leiripäivään. Avoimen leiripäivä pidetään lauantaina samoin kuin naisten. Mixedin leiripäivä on puolestaan sunnuntaina, joten halukkailla on mahdollista osallistua kumpaankin harjoituspäivään. Yhden leiripäivän hinta on osallistujille 20 €. Osallistumismaksu maksetaan Ultimate.fi:n verkkokauppaan Holviin. Suorat maksulinkit:

Avoin: https://holvi.com/shop/ultimatepistefi/product/b52dab437c3d8cae9c5a719b852ef53a/

Mixed: https://holvi.com/shop/ultimatepistefi/product/ec8325045ff98fa8afa86fb330a1a219/

Osallistumismaksu tulee olla maksettuna ennen leiriä. Maksu palautetaan sairastumisen sattuessa lääkärintodistusta vastaan.

Säästöpankki Areenan osoite on Härkätie 17, 13600 Hämeenlinna, Suomi.

https://goo.gl/maps/keULX4pDxYM2

Avoimen maajoukkue

Oletko sinä pelaaja 2019 EM-kisoissa avoimessa sarjassa?

Avoin maajoukkue aloittaa toimintansa leirillä 20.10.2018. Leiri on avoin kaikille avoimen pelaajille Suomessa, jotka haluavat lähteä mukaan maajoukkuetoimintaan ja haastaa itsensä ja muut pelaajat paikoista maajoukkueessa. Leirillä vedetään kaksi lajiharjoitusta joiden tavoitteena teillä pelaajilla on päästä näyttämään taitojanne valmentajille ja muille pelaajille. Leiri on hyvä paikka antaa näyttöjä sillä, seuraavalle leirille pelaajat kutsutaan maajoukkuerinkiin.

Tavoitteena meillä valmentajilla on saada Suomen parhaat ja tulevat parhaat pelaajat mukaan toimintaan heti ensimmäisestä leiristä alkaen. Erityisesti jos olet nouseva tähti, tule näyttämään mitä sinusta löytyy! Ainoa vaatimus leirille osallistumiseen on kyselyyn vastaaminen. Jos haluaisit mukaan toimintaan, mutta et pääse leirille, käy täyttämässä kysely.

  1. Täytä kysely 14.10. mennessä! https://goo.gl/forms/QfYyyNv6UPpCmjxc2

  2. Tule mestoille!

Vedetään huippu viikonloppu!

Terveisin,

Vaahto ja Jamo

Mixed-maajoukkue

Mixed-maajoukkueen valmennus toivottaa kaikki kiinnostuneet ensimmäisiin harjoituksiin sunnuntaina 21.10.2018 klo 11-13 ja 15-17 Säästöpankki Areenalle Hämeenlinnaan. Ilmoittautumaan harjoituksiin ja rinkiin pääset alla olevan linkin kautta:

https://goo.gl/forms/6KJwv91EjVK0Wdnn2

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän