Jäsenmaksut ja lisenssit

→  Tästä jäsenmaksun, lisenssin ja vakuutuksen ostoon

( Pohjolan vakuutuksen ehdot ja ohjeet tapaturmatilanteisiin löytyvät täältä )

 

Liiton henkilö- ja tukijäsenmaksut kaudella 2016-2017:

20 euroa aikuisilta
10 euroa junioreilta (1.4.1997 tai sen jälkeen syntyneet)

Liiton jäsenkausi on 1.4.2016 – 31.3.2017

Kilpailulisenssit kaudella 2016-2017:

HUOM! Liiton talvikauden lisenssit

1)Kaikkien liiton talvilisenssien voimassaoloaika on 1.10.-31.3.2017. Lisenssinostojärjestelmässä kohdassa ”Kausi” näkyy meidän Sporttirekisteriin kirjattu koko kilpailukausi, eli 1.4.-31.3. Älkää siis huolestuko päivämääristä. Mikäli kysyttävää, olkaa rohkeasti yhteydessä info(a)liitokiekkoliitto.fi.

2) Mikäli sinulla on ostettuna kesäkauden lisenssi, ja siten myös liiton jäsenmaksu on kunnossa, ja haluaisit nyt ostaa talvilisenssin erikseen, toimi seuraavasti:

– Valitse lisenssivalikosta talvilisenssi (jäsenyys ja lisenssi, 40e)

– Maksa ainoastaan lisenssiosuus, eli 20e

– Laita viestiä liiton toimistolle vajaasti maksetusta laskusta. Siten osaamme korjata ajoissa lisenssiasianne kuntoon myös meidän järjestelmiin. Sähköposti on info(a)liitokiekkoliitto.fi

20 euroa, kesälisenssi (voimassa 1.4.16 – 30.9.16)
10 euroa, kesälisenssi juniorit (1.4.1997 tai sen jälkeen syntyneet)
20 euroa, talvilisenssi (voimassa 1.10.16 – 31.3.17)
10 euroa, talvilisenssi juniorit (1.4.1997 tai sen jälkeen syntyneet)
40 euroa, vuosilisenssi (voimassa 1.4.16 – 31.3.17)
20 euroa, vuosilisenssi juniorit (1.4.1997 tai sen jälkeen syntyneet)
5 euroa, kertalisenssi (voimassa yhdessä turnauksessa lisenssikauden 2016-2017 aikana)

Liiton lisenssikausi on 1.4.2016 – 31.3.2017

 • Saadakseen oikeuden osallistua Suomen Liitokiekkoliiton alaisiin SM-kilpailuihin tulee jäsenen maksaa SEKÄ liiton jäsenmaksu ETTÄ kilpailulisenssi 
 • Pelkkä kertalisenssi ei oikeuta pelaamaan SM-turnauksissa, vaan kaikilla SM-sarjaa pelaavilla pelaajilla tulee olla myös liiton jäsenmaksu maksettuna
 • Joihinkin liiton alaisiin harrateturnauksiin riittää pelkän jäsenmaksun maksaminen (esim. Hietsu Beach Ultimate ja Siltamäen harrastetour)
 • Jäsenmaksut, lisenssit ja vakuutukset ostetaan Sporttirekisterin kautta.

  HUOM! Jos haluat ostaa liiton tarjoaman vakuutuksen, tulee sinun tehdä Sporttirekisterissä kaksi erillistä ostotapahtumaa – yksi jäsenmaksulle ja lisenssille, toinen vakuutukselle.

   

 • Käytäthän aina VIITETTÄ, maksaessasi jäsenmaksua, lisenssiä ja vakuutusta. Näin maksu kirjautuu oikealle henkilölle.
 • Kyselyt liittyen jäsenmaksuihin, lisensseihin ja vakuutukseen voi lähettää liiton toiminnanjohtajalle osoitteeseen: info@liitokiekkoliitto.fi

Lisätietoa: Jäsenmaksut ja lisenssit

SLKL:n jäseneksi liitytään maksamalla vuotuinen jäsenmaksu, erillistä liittymismaksua ei ole. SLKL:n järjestämiin virallisiin kilpailutapahtumiin vaaditaan lisäksi pelilisenssi. Ostaessaan liiton jäsenyyden ja lisenssin, urheilija sitoutuu noudattamaan liiton toiminta- ja kilpailusääntöjä.

 • Liiton jäsenmaksu kattaa Liiton kuluja kuten turnausten ja sarjojen järjestämistä, toiminnanjohtajan palveluja ja verkkopalveluista aiheutuvia kuluja. Lisäksi jäsenet voivat ottaa edullisen tapaturmavakuutuksen, joka kattaa urheiluharjoituksissa ja kilpailutilanteissa sattuneet tapaturmat. Liiton kokouksissa äänivaltaisia ovat 15 vuotta täyttäneet jäsenmaksun maksaneet jäsenet. SLKL:lla on ollut kautta aikojen reilut 3 000 jäsentä. Aktiivijäseniä on tällä hetkellä vajaat 700. Jäsenet ovat iältään pääosin 10–35 vuotiaita.
 • Liiton jäsenkausi alkaa 1.4. ja päättyy seuraavana vuonna 31.3. Huhtikuun aikana maksetut jäsenmaksut ovat voimassa 1.4. alkaen. Myöhemmin maksettaessa jäsenyys tulee voimaan maksupäivänä klo 24:00 tai maksuhetkestä, mikäli pelaajalla on esittää suorituksesta maksutosite. Ajankohta ottaa huomioon ultimaten kausikierron.
 • Uuden jäsenen on aina maksettava jäsenmaksunsa JA kilpailulisenssinsä ennen ensimmäiseen kilpailutapahtumaan osallistumista.
 • Pelaajan tulee itse huolehtia, että hänellä turnauksen vaatimat maksut kunnossa. Mikäli pelaaja osallistuu SM-turnaukseen ilman kilpailulisenssiä, seuraa tästä pelaajan joukkueelle 85 euron sakko.
 • Pelaaja voi ostaa kerran lisenssikauden aikana myös 5 euron kertalisenssin. Kertalisenssillä voi osallistua yhteen turnaukseen. Mikäli pelaaja haluaa tämän jälkeen pelata vielä toisessa turnauksessa lisenssikauden aikana, tulee hänen ostaa kausilisenssi. Kertalisenssin hintaa ei hyvitetä kausilisenssiä ostettaessa.
 • Vakuutuksettoman lisenssin voi kauden aikana korottaa Sporttirekisterissä vakuutukselliseen lisenssiin. Muistathan käyttää korotustoimintoa, mikäli haluat korottaa jäsenyytesi jäsenyyteen kilpailulisenssin kanssa tai edelleen vakuutukselliseen kilpailulisenssiin.

Lisätietoa: Vakuutus

Liitto tarjoaa Pohjolan tapaturmavakuutusta, joka kattaa ultimaten kilpailutilanteissa ja harjoituksissa tapahtuneita tapaturmia.

 • Liitto suosittaa vahvasti kaikkia sarjapeleihin ja muihin turnauksiin osallistuvia ottamaan vakuutuksen  tai varmistamaan, että oma tapaturmavakuutus kattaa vahingot myös kilpailutilanteissa. Liitto ei suosittele pelaajia pelaamaan ilman voimassa olevaa vakuutusta.
 • Liitokiekkoliiton vakuutus jatkuu katkeamatta voimassaolevana, mikäli uusi vakuutus maksetaan 30.4. mennessä.
 • Vakuutuksen hinta on alle 16-vuotiaille 28 euroa ja 16-vuotta täyttäneiltä 115 euroa. Vakuutuksen omavastuu on 100 euroa.

 

→  Tästä jäsenmaksun, lisenssin ja vakuutuksen ostoon