marras 20

Ilmoittautuminen on auki Avoimen Masters-sarjan SM-turnaus 12.-13.1.2019 Ähtärissä!

Avoimen Masters-sarjan SM-turnaus järjestetään Ähtärissä 12.-13.1.2019! Järjestävänä tahona toimivat Ähtärin Urheilijat ja LaRe (Lahjattomat Reenaa). Ilmoittautua voi alla olevasta linkistä. Ilmoittautuminen on auki sunnuntaihin 16.12. asti.  Mukaan otetaan mahdollisimman monta joukkuetta aikataulujen puitteissa. Lähtökohtaisesti seuroilta otetaan yksi joukkue, mikäli joukkueita joudutaan karsimaan. Turnauksen osallistumismaksu on 200 €/joukkue.  Mikäli joukkue vetäytyy turnauksesta ilmoittautumistakarajan jälkeen, joutuu se maksamaan silti osallistumismaksun. Maksut laskutetaan joukkueilta jälkikäteen.

https://goo.gl/forms/twwenDo68OEQAFnM2

Turnaus on SLKL:n virallinen turnaus, joten pelaajilla tulee olla liiton jäsenyys ja kilpalisenssi.

Avoimen masters sarjaan osallistuakseen pitää pelaajan kyseisenä vuonna täyttää 33-vuotta eli vuonna 1986 tai aiemmin syntyneet ovat oikeutettuja pelaamaan turnauksessa.

marras 14

Avoimen Masters-sarjan SM-turnaus 12.-13.1.2019 järjestetään Ähtärissä!

Avoimen Masters-sarjan SM-turnaus järjestetään Ähtärissä 12.-13.1.2019! Järjestävänä tahona toimivat Ähtärin Urheilijat ja LaRe (Lahjattomat Reenaa). Kaikille avoimen sarjan masters-ikäisille tapahtuma siis pikaisesti kalentereihin. Ilmoittautuminen avataan pian! Ilmoittautumisen yhteydessä tulossa myös muut tarkemmat tiedot.

Myös Grand Masters ja Great Grand Masters sarjan järjestämiseen on ilmaistu kiinnostusta, mutta asia vaatii vielä hallin vahvistamista. Mikäli tähän yhteyteen on kiinnostusta järjestää naisten Masters-sarjan turnaus, niin pikaiset yhteydenotot info@liitokiekkoliitto.fi.

marras 09

Tule vaikuttamaan!

Kutsu SLKL:n syyskokoukseen

Liiton syyskokous pidetään sunnuntaina 25.11.2018 klo 13 ravintola Casa Maressa (Gyldenintie 6, 00200 Helsinki). Syyskokouksessa käsitellään esityslistan asiat, kuten vahvistetaan toimintasuunnitelma, talousarvio ja valitaan seuraavalle toimintakaudelle tuleva hallitus. Lisäksi kokouksessa voi tuoda esille muita asioita. Tervetulleita ovat kaikki liiton jäsenet. Paikalle voi tulla rohkeasti ilman pelkoa, että joutuu johonkin tehtävään. Paikan päällä voidaan myös käydä vapaamuotoista keskustelua lajiasioista kokouksen jälkeen.

Hallituspaikkoja on auki kaksi kappaletta, joten nyt on tilaisuus tulla valituksi liiton hallitukseen ja päästä vaikuttamaan asioihin liittotasolla.  Hallitus kokoontuu noin kuusi kertaa vuodessa mukaan lukien kevät- ja syyskokouksen. Kokouksissa on aina etäosallistumismahdollisuus ja hallituslaisia on tälläkin hetkellä ympäri Suomea. Toimintakausi on kaksivuotinen. Kaikille pyritään aina löytämään omaan mielenkiinnon kohdetta vastaavia toimia ja vastuualueita. Älä siis epäröi hakea mukaan kehittämään toimintaa!

Hallitustoimen lisäksi voi hakea myös puheenjohtajan paikkaa. Puheenjohtajakausi on yksivuotinen.

Liiton syyskokoukseen toivomme osallistujilta ilmoittautumiset torstaihin 22.11. mennessä, jotta osaamme varautua tarjoiluihin. Kaikki liitokiekkoliiton jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita! Ilmoittautua voit alla olevasta linkistä.

Samalla linkillä voit myös asettua ehdolle hallituksen jäseneksi sekä puheenjohtajan pestiin.

Liiton junioripuolella kaivataan myös lisää tekijöitä! Mikäli junioriasioiden hoitaminen ja kehittäminen kiinnostaa, voit olla yhteydessä liiton junioripuoleen juniorihallitus@liitokiekkoliitto.fi. Tässäkin pyritään löytämään jokaista henkilöä itseään kiinnostava aihealue.

Linkki:

https://goo.gl/forms/DyWeeGNOMOPuUqoH2

Esityslista

 1.    Kokouksen avaus
 2.    Valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, pöytäkirjan tarkastajat (2) ja ääntenlaskijat
 3.    Todetaan läsnäolijat ja äänioikeutetut jäsenet
 4.    Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 5.    Vahvistetaan tulevaksi kalenterivuodeksi toimintasuunnitelma ja talousarvio
 6.    Valitaan seuraavaksi kalenterivuodeksi täysi-ikäisten jäsenten keskuudesta liiton hallituksen puheenjohtaja, jota myös liiton puheenjohtajaksi kutsutaan.
 7.    Valitaan liiton hallituksen muut jäsenet erovuorossa olevien tilalle näiden sääntöjen mukaisesti kahdeksi seuraavaksi kalenterivuodeksi.
 8.    Valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja heille kaksi varatoiminnantarkastajaa
 9.    Määrätään yhteisöjäsenten, varsinaistenjäsenten ja tukijäsenten liittymis- sekä jäsenmaksut seuraavalle kalenterivuodelle
 10.   Käsitellään muut syyskokoukselle esitetyt asia.
 11.   Kokouksen päättäminen

marras 02

Ilmoittautuminen junioreiden hallikaudelle 2018-2019 on auki!

Ilmoittautuminen junioreiden SM-sarjaan päättyy keskiviikkona 21.11.2018. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisen lomakkeen kautta:

https://goo.gl/forms/2JIIrqaCcQtkOW5d2

Ilmoittautumisen sulkeuduttua yksittäisille toureille ilmoittaudutaan sähköpostitse sarjavastaavalle juhopee95@gmail.com.

Sähköposti-ilmoittautumisessa tulee kertoa:

– joukkueen nimi

– seura

– yhteishenkilön nimi ja sähköposti

– spirit-vastaavan nimi ja sähköposti

– joukkueen Pelikone-vastaavan tunnukset (voi olla useita)

– U20- vai U17-sarja

– mahdollinen projektijoukkuestatus

– tourit, joille joukkue ilmoittautuu

 

Kauden tourit ja ilmoittautumisten takarajat yksittäisille toureille:

Junnutour 1:

8.12.2018 U17 Latokartano, Helsinki – ilmoittautumiset viimeistään ke 21.11.2018
9.12.2018 U20 Latokartano, Helsinki – ilmoittautumiset viimeistään ke 21.11.2018

Junnutour 2:

12.1.2019 U17 ja U20 (Hämeenlinna alustava)- ilmoittautumiset viimeistään su 30.12.2018
(13.1.2019 U20)

HUOM! enisijaisesti kumpikin sarja peletaan lauantaina samassa hallissa (kaksi kenttää).

Junnutour 3:

2.2.2019 U17 (paikka avoin) – ilmoittautumiset viimeistään su 20.1.2019
3.2.2019 U20 (paikka avoin) – ilmoittautumiset viimeistään su 20.1.2019

Ilmoittautumisen voi perua ennen kyseisen tourin ilmoittautumisen takarajaa. Myöhemmin tehty peruutus johtaa peruutusmaksuun, joka on lähtökohtaisesti kaksinkertainen osallistumismaksu. Peruutukset tulee ilmoittaa sähköpostitse sarjavastaavalle uhopee95@gmail.com.

Sarjamaksu on 20 € per /tour tai 50 €/kaikki tourit

SM-sarjaa voi pelata, vaikkei osallistuisi kaikille toureille. Joukkue on projektijoukkue vain, jos se on ilmoittautunut projektijoukkueena turnaukseen. Muussa tapauksessa joukkue on SM-sarjan joukkue.

Jos seuralla on yksittäisiä pelaajia, joilla ei ole joukkuetta voi lomakkeella myös ilmoittaa tästä. Mikäli yksittäisiä pelaajia on useita, pyritään heille koordinoimaan oma joukkue. Jos joukkuetta ei saada, pyritään halukkaille pelaajille löytämään muista joukkueista pelipaikka.

marras 01

Hallikauden Tour1/otteluviikonloppu 1 pelipaikat

Liitto on päättänyt tulevan hallikauden osalta 15.-16.12.2018 pelattavien pelien hallit. Muiden viikonloppujen osalta hallit vahvistetaan ilmoittautumisen päätyttyä, kun osallistuvista joukkueiden määrästä ja sijainnista on kokonaisuutena tarkempi käsitys.

Pelipaikat 15.-16-12.2018 osalta:

Avoimen SM-sarja: Iittala

Naisten SM-sarja: Latokartano, Helsinki

Avoimen 1.divari: Latokartano, Helsinki

Naisten 1.divari: Vuoreksen palloiluhalli, Tampere

Avoimen 2. ja 3. divari: Sydänlaukaan koulu, Jyväskylä

Linkki artikkeliin ilmoittautumisesta :

https://www.ultimate.fi/2018/10/ilmoittautuminen-hallikaudelle-2018-2019/

Ilmoittautuminen päättyy 11.11.2018

loka 28

Ilmoittautuminen on auki Morrill fysiikkaklinikalle valmentajille/seuraajille!

Morrill fysiikkaklinikka täyttyi pelkästään naisosallistujista, mutta kaikilla on edelleen avoin mahdollisuus tulla seuraamaan Morrillin oppeja klinikalle.

Klinikka on kaksipäiväinen. Lauantain osuus on Säästöpankki Areenalla, Hämeenlinnassa ja sunnuntaina saliosuus on Lauttasaaressa, Helsingissä. Ilmoittautua voit mukaan kumpaankin päivään tai vain toiseen päivään. Lauantaina mukaan pystytään ottamaan noin kolmekymmentä henkeä ja sunnuntaina maksimi osallistujamäärä on 15 henkeä tilojen takia. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja ensisijaisesti kumpaankin päivään osallistuville. Koko viikonlopun hinta on 35 € ja yhden päivän osallistumismaksu on 20 €. Ilmoittautuminen sulkeutuu 11.11. tai paikkojen täytyttyä. Toimi siis nopeasti, mikäli haluat päästä mukaan tähän ainutlaatuiseen tapahtumaan.

Morril klinikassa käydään läpi Morrilin itse luomaan Morril performance functional training – ohjelmaa, joka on ultimatepelaajille kehitty treeniohjelma oheisharjoitteiluun lajiharjoittelun ulkopuolella. Lauantain tekonurmi osuudella käydään läpi kyseiselle alustalle kuuluvaa harjoittelua ja sunnuntain kuntosaliosuudessa paneudutaan sinne kuuluviin harjoitteisiin

Maksuohjeet lähetetään myöhemmin paikkojen vahvistuksen jälkeen. Info lähetetään sähköpostitse.

Aikataulu:

Lauantai 24.11.2018

10-12 Klinikka
12-14 Tauko ( eväät/lounas, vapaata keskustelua)
14-16 Klinikka

Illalla on tarkoitus järjestää yhteisruokailu yms. ohjelmaa halukkaille Helsingissä.

(Lauantaina 24.11. Hämeenlinnassa leireilevistä maajoukkueista U20 ja avoimen maajoukkueen aikataulut on pyritty laittamaan niin, että heidän on mahdollista osallistua myös klinikkaan. )

Sunnuntai 25.11.2018

9-12 Sali

Linkki ilmoittautumiseen:

https://goo.gl/forms/phhf9s7fEkJWfwqI2

Lue aikaisempi artikkeli:

https://www.ultimate.fi/2018/10/tim-morrill-yhdysvaltalainen-fysiikkavalmentaja-tulossa-suomeen/