heinä 17

Lehdistö naisia vahvempi, nöyrtyi avoimelle

Ultimatemaajoukkueen paita17.7.2011 / Ultimaten maajoukkueiden perinteiset lehdistöottelut eli harjoitusottelut ennen Slovenian EM-kisoja pelattiin Helsingissä Brahen kentällä sunnuntaina. Naisten maajoukkue sai ottelusta lisäpuhtia viimeistelytreeneihinsä, sillä tällä kertaa Lehdistö oli vahvempi lukemin 12-14. Avoin puolestaan hoiti tonttinsa jättämättä mitään arvailujen varaan. Lehdistö kaatui murskaavasti 17-6.

Naisten maajoukkue oli tulessa ensin, ja vastassa oli eri seurojen avainpelaajista koostuva Lehdistö. Alkuun maajoukkue teki muutaman maalin, kun lehdistö vielä haki yhteispelimoodiaan, mutta sen jälkeen mentiinkin tasatahtia aina puoliajalle, jonka Lehdistö vei 8-9. Toisella puoliajalla peli kääntyi puolin ja toisin, mutta Lehdistö pääsi lopussa muutaman maalin etumatkalle ja peliaika päättyi lukemiin 12-14.

Suomen naisten ultimatemaajoukkue ja lehdistön joukkue.

Naisten maajoukkue (sin.) ja Lehdistö (valk.).

Vahvasti naisten maajoukkueen puolelta esiintyivät mm. Henna Tanskanen, Essi Inkinen ja Sanna Leino, kun taas Lehdistössä vauhdista vastasivat mm. Hanna Öunap, Pirjo Hästbacka, Jenni Oksanen ja Anni Tikkunen.

Avoimen maajoukkue sen sijaan ei antanut Lehdistölle paljonkaan mahdollisuuksia päästä ottelussa vauhtiin. Lehdistö koostui mm. masters-maajoukkueen pelaajista sekä eri seurojen edustajista. Avoin maajoukkue pisti Lehdistön kyykkyyn erityisesti juoksuvoimallaan ja fyysisyydellään, eikä antanut vastustajalleen 6:tta pistettä enempää.

Ultimate.fi seuraa maajoukkueiden edesottamuksia Slovenian Mariborin EM-kisoissa 30.-7.-6.8.

Vastaa

Your email address will not be published.

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?