Odotettu päätös: MM-kisat 2012 järjestetään Japanissa

4.8.2011 / Maailman ultimaten kattojärjestö WFDF on myöntänyt ultimaten MM-kisojen 2012 järjestämisvastuun Japanin liitokiekkoliitolle JFDA:lle. MM-kisat tullaan pelaamaan Sakain kaupungissa 7.-14.7.2012.

MM-kisoissa järjestetään 5 sarjaa: avoin, naiset, mixed, masters, ja mahdollisesti naisten masters. Järjestäjät odottavat osallistujajoukkueita vähintään 60:sta eri maasta. Kisoissa pelataan ultimaten ohella myös gutsin maailmanmestaruudesta.

Kilpailut järjestetään Osakan prefektuurissa Sakain kaupugissa, n. 400 km Tokiosta lounaaseen. Kilpailupaikkana toimii J-Green Sakain urheilukeskus ja sen 18 ultimatekenttää. Avajais- ja päätösseremoniat järjestetään J-Green Sakain päästadionilla, jonne mahtuu n. 3 500 katsojaa.

Vuoden 2012 MM-kilpailut ovat toinen kerta, kun maailmanmestaruuksista pelataan Japanissa. Ensimmäisen kerran MM-kisat järjestettiin Japanissa tasan 20 vuotta sitten 1992. WFDF luonnehtii Japanin tämänkertaista hakemusta vahvaksi ja odottaa kokeneen järjestelytoimikunnan pystyvän järjestämään onnistuneet kisat. Kilpailujen myöntäminen Japanille ilmaisee WFDF:n mukaan myös tukea ja luottamusta japanilaisten kykyyn ja päättäväisyyteen selviytyä kevään 2011 luonnonkatastrofista.

Lue WFDF:n englanninkielinen tiedote aiheesta WFDF:n sivuilta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän