marras 06

Junnuleiri Lempäälässä 12.-13.11.

6.11.2011 / Seuraava Liitokiekkoliiton juniorileiri järjestetään Lempäälässä (osoitteessa Ahertajantie 3) ensi viikonloppuna 12. – 13.11. Viikonlopuna aikana treenataan ahkerasti ja lisäksi sunnuntaina järjestetään hattuturnaus. Treenien vetäjät varmistuvat piakkoin. Hattuturnauksen koordinoi Juho Pulakka Lempäälän Kisasta (LeKi). Viikonlopun ohjelma on seuraavanlainen:

– Treenisetit lauantaina: klo 13.30 – 15.30 & 17.30 – 18.30
– Hattuturnaus sunnuntaina: klo 9.00 – 13.00

Ilmoittautua voi maksamalla osallistumismaksun 10 euroa Suomen Liitokiekkoliitto ry:n tilille FI34 1021 3000 6069 28. Viesti-kenttään kirjoitetaan osallistujan nimi, ikä ja seura tai kotikaupunki (esim. ”Terhi Teräväinen, 22, Atletico”).

Osallistumismaksut tulee olla suoritettuna ke 9.11. mennessä. Osallistumisen estyessä osallistumismaksusta palautetaan 5 euroa. Kyseistä palautusta ei suoriteta siinä tapauksessa, että henkilön osallistumatta jättäminen vaikuttaa koko tapahtuman peruuntumiseen.

Pyrimme järjestämään koulumajoituksen läheisellä koululla, jos tarpeeksi moni ilmoittaa tarvitsevansa majoitusta. Ilmoitathan koulumajoitustarpeestasi mahdollisimman pian, mutta viimeistään ke 9.11. allekirjoittaneelle (terhi.teravainen@gmail.com). Koulumajoituksen toteutuessa paikalle nimetään valvojaksi täysi-ikäinen henkilö.

Vuonna 2012 U17-ikäisiä ovat -96 syntyneet ja sitä nuoremmat, ja U20-ikäisiä -93 syntyneet ja sitä nuoremmat. Leirille ovat tervetulleita kaikki junioripelaajat iästä, sukupuolesta ja pelikokemuksesta riippumatta. Levitä sanaa myös kavereille! 🙂

Juniorijaoston puolesta

Terhi Teräväinen
maajoukkuekoordinaattori

1 kommentti

  1. EDIT: Lisätty tieto: ”Vuonna 2012 U17-ikäisiä ovat -96 syntyneet ja sitä nuoremmat, ja U20-ikäisiä -93 syntyneet ja sitä nuoremmat.”

Vastaa

Your email address will not be published.

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?