«

»

syys 19

To 27.9. viedään ultimatekiekot duuniin!

19.9.2012 / Torstaina 27.9. vietetään taas Kiekko duuniin -päivää. Ultimate Canadan aloitteesta syntyneessä tempauksessa ideana on ottaa ultimatekiekko mukaan työ- tai opiskelupaikalle ja tuoda näin lajia tunnetuksi uusille ihmisille. Parhaiten viesti menee perille vaikkapa, jos frisbeen täyttää vaahtokarkeilla kuten Markku Pajunen viime vuonna, tai käyttää kiekkoa opetusvälineenä luokan edessä. Vain mielikuvitus on rajana!

Ultimate.fi haluaisi taas nähdä, miltä se frisbee työpaikalla tai koulussa näyttää, ja toivoo monia kännykkäkameraotoksia aiheesta toimituksen sähköpostiin toimitus@ultimate.fi tai Ultimate.fin Facebook-sivulle. Parhaat ideat julkaistaan ja kaikkien osallistujen kesken arvotaan palkinto – jo tämän vuoden puolella. Ja muista, kuvanlaatu ei ole tärkeintä vaan osallistuminen. Lähetä kuvasi mieluiten heti 27.9., mutta viimeistään viikon kuluttua tapahtumasta eli pe 5.10. mennessä!

Esimakua viime vuoden otoksista vaikkapa tässä (a’la Henri Modenius):

-AM-

2 comments

  1. Ultimate.fi

    Hei, jos tykkäät näprätä kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmilla ja haluat suunnitella Suomeen oman kiekko duuniin -logon, niin Ultimate.fi ottaa ilolla vastaan!

  2. Ultimate.fi

    Tämä siis nyt torstaina, muista ottaa kiekko mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?