«

»

loka 18

XEUCF 2013 ilmoittautuminen mixed- ja master-sarjaan päättynyt

18.10.2012 / Elokuussa alkanut ilmoittautuminen XEUCF:n mixed ja masters-sarjaan päättyi 15.10.2012.

Masters-sarjaan paikkaa haki vain Tampereen UFO. Näin ollen UFO:lle on myönnetty Suomen paikka.

Mixed-sarjaan hakijoita oli kaksi, Vaasa Saints ja UFO. Tästä johtuen edustusoikeuden myöntäminen jää odottamaan EUF:n ilmoitusta Suomelle annettujen paikkojen määrästä. Mikäli paikkoja myönnetään vain yksi, saa edustuspaikan mixedin Sm-kisoissa 2013 paremmin sijoittunut joukkue.

Molempiin sarjoihin on vielä mahdollista ilmoittautua, mikäli paikkoja tulee jakoon enemmän kuin tähän mennessä on osoitettu kiinnostusta. Kiinnostuksensa voi ilmoittaa osoitteeseen: info[at]liitokiekkoliitto.fi.

 

-MS

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?