Biitsi-EM: Torstai suomalaisittain voittoisa

ECBU2013-logoSuomen joukkueet ovat avanneet biitsi-EM-kisat voitokkaasti ja sekä naiset että masters voittivat kummatkin pelinsä. Keli pysyi samanlaisena kuin keskiviikkona eli sopivan lämpimänä ja aurinkoisena, mutta tuuli yltyi ajoittain erittäin kovaksi. Se kuitenkin sopii Suomen joukkueille, sillä kummastakin löytyy runsaasti kiekkovarmuutta.

Naiset hoitelivat avauspelinsä isäntämaa Espanjaa vastaan selkeästi 13-2, vaikka oma peli hakikin vielä muotoaan. Livelähetyksenäkin nähty peli Puolaa vastaan oli sen sijaan jo lähempänä naisten pelin omaa tasoa, ja voitto irtosi lyhyemmän väännön jälkeen. Stadion-pelissä nähtiin callahan-maali Karoliina Lappalaiselta, joka säikäytti vastatuuleen epävarmasti hyökkäämään lähteneen Puolan maalialueen reunassa.

Masterskin hoiti kunnialla ottelunsa, ensi Italiaa ja sitten Euroopan pickup-joukkue United European Islandsia vastaan. Italia oli hitaampi kuin mitä kenties ennakkoon odotettiin, ja Suomen puolelta loisti erityisesti Konstantin Laakkonen, joka voitti ilmatilanteita suvereenisti.

Perjantaina kisoissa

Perjantaiaamuna klo 9 Suomen naiset pelaavat lohkovoitosta Sveitsiä vastaan. Se on niin ikään hoidellut selkeästi Puolan ja Espanjan. Sen jälkeen tulee kaksi jatkopeliä klo 13 ja 17. Masterseilla on koko perjantai lohkopelejä. Ranska klo 10, Itävalta klo 13 ja viimeisenä Hollanti klo 18. (Ajat paikallisia Espanjan aikoja.)

Biitsilinkit

Biitsi-EM-livelähetykset ja tulokset >>

Livelähetysten aikataulu (pdf) >>

Ultimatemaajoukkueiden menossa mukana kotimainen rahoitusyhtiö Risicum. Lisätietoja Risicumin rahoituspalveluista löytyy osoitteesta www.risicum.fi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän