«

»

marras 06

Atletico hakee valmentajaa ensi kesän MM-kisoihin

Ultimateseura Atletico on yksi niistä suomalaisista joukkueista, jotka osallistuvat ensi kesänä Italian Leccossa 2.-9.8.2014 pelattaviin seurajoukkueiden MM-kilpailuihin (World Ultimate Club Championships eli WUCC). Nyt espoolaisseuralla on haussa valmentaja WUCC2014-kisaprojektiinsa.

“Olemme innoissamme näistä kisoista ja haluamme panostaa tähän projektiin. Meillä on ollut vuosia pelaajavalmentaja ja haaveena onkin löytää valmentaja, joka voisi keskittyä pelkästään valmentamiseen ja pelaajat puolestaan pelaamiseen”, kertoo Atleticon puheenjohtaja Henna-Kaisa “Hokki” Räsänen.

Atletico toivoo, että valmentaja hoitaa joukkueen valmentamisen Italiassa ja osallistuu mahdollisuuksien mukaan myös kisoja edeltäviin treenitapahtumiin sekä niiden suunnitteluun. Valmentamista kesän SM-toureilla ei edellytetä.

“Kannattaa ottaa yhteyttä ja kysellä lisää, jos tehtävä yhtään kiinnostaa. Voidaan yhdessä sopia kaikille toimiva ratkaisu.”, Hokki sanoo.

Kiinnostuneita toivotaan ottamaan yhteyttä vuoden loppuun mennessä.

Lisätietoa valmentajahausta Atleticon verkkosivuilla >>

Lisätietoa ensi kesän MM-kisoista kisasivuilla >>

Teksti: Atletico ry

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?