Siirretty syyskokous tammikuussa – Vapaaehtoisia tarvitaan

Suomen Liitokiekkoliitto ry:n viimeisimmässä syyskokouksessa 23.11.2013 jäi valitsematta kaksi hallituksen jäsentä sekä liiton puheenjohtaja. Vapaaehtoisten toimijoiden löytämiseksi hallitus päätti tiedottaa huolestuttavasta tilanteesta kirjeellä. Alla näet kirjeen sisällön kokonaisuudessaan:

”Suomen liitokiekkoliiton toiminnan ytimenä on ylläpitää laadukasta liitokiekkotoimintaa liiton jäsenille ja pyrkiä jatkuvasti kehittämään suomalaista liitokiekkoilua. Valitettavasti vapaaehtoisten löytäminen liiton luottamustehtäviin on vaikeutunut vuosien mittaan. Seurauksena on ollut tehtävien kasaantuminen muutaman harvan tekijän niskoille, mikä ei pitkällä aikavälillä tue laadukkaan liitokiekkotoiminnan ylläpitämistä tai lajin kestävää kehitystyötä.

Liiton viimeisimmässä syyskokouksessa 23.11.2013 valittiin liiton hallitukseen 4 jäsentä, kun sääntömääräinen jäsenmäärä on 6 henkilöä. Kokouksessa ei myöskään valittu liitolle uutta puheenjohtajaa. Tämänhetkisellä kokoonpanolla liiton tehtävien ja tavoitteiden toteuttaminen on erittäin haasteellista ja lajin pitkäaikainen kehittäminen jopa mahdotonta.

Kutsumme Sinut, Suomen Liitokiekkoliitto ry:n jäsenen mukaan liiton siirrettyyn syyskokoukseen torstaina 16.1.2014 klo 18:00. Kokouksessa on tarkoituksena valita liitolle uusi puheenjohtaja sekä puuttuva hallituksen jäsen. Liiton hallituksen jäsenet ohjaavat yhdessä Suomen Liitokiekkoliitto ry:n ja sen eri jaostojen toimintaa sekä varmistavat laadukkaan liitokiekkotoiminnan toteutumisen nyt ja tulevaisuudessa.
Nykypäivänä maantieteellinen etäisyys ei ole este toimintaan osallistumiselle, sillä sähköiset viestintäkeinot mahdollistavat etäosallistumisen reaaliajassa.

Suomen Liitokiekkoliitto ry:n siirretty syyskokous pidetään VALO-talon kokoustilassa talon kolmannessa kerroksessa, os. Radiokatu 20, 00240 Helsinki. Yhteydenotot ja tiedustelut: toiminnanjohtaja@liitokiekkoliitto.fi tai hallitus@liitokiekkoliitto.fi.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän