Junioriuudistus puhutti Twitterissä ja livenä

Juniori-SM-2014_c_Henri_ModeniusSuomen ultimaten tulevaisuus oli puheenaiheena lauantaina 11.10. Junioriseminaarissa Pasilassa. Semmassa puitiin Liitokiekkoliiton tulevaa junioriuudistusta: sitä, pakotetaanko seurat juniorityöhön vai onnistuuko junioripelaajien kasvattaminen ilman pakkokeinoja.

Keskustelua tallentui livefeedinä Bambuseriin ja aihetta kommentoitiin ahkerasti Twitterissä hashtagilla #junnu_ultimate.

Keskustelutallenteet Bambuserissa >>

Keskustelu Twitterissä hashtagilla #junnu_ultimate >>

Lisää aiheesta tulevina viikkoina ennen Liitokiekkoliiton syyskokousta 8.11., jolloin jäsenistö äänestää tulevasta junioriuudistuksesta. Ehdotus siitä viimeistellään kokoukseen mennessä.

Nyt on viimeistään aika pitää junioritoiminnasta tapaaminen myös omassa seurassa ja lyödä näiden keskusteluiden pohjalta päät yhteet siitä, millaisia ratkaisuja oman seuran junioritoimintaan tarvitaan!

7 KOMMENTIT

  1. Junnusemman Bambuser-streami katkeaa ajoittain. Jos seuraat liveä, oma linkkisi päivittyy automaattisesti uuteen, ei tarvi tehdä mitään. Jos tulet kesken päivän mukaan ns. vanhaa linkkiä seuraamalla, samalla sivulla näkyy kaikki lähetykset junnusemmasta, myös LIVE, jonne pääset helposti.

  2. Junnusemma palaa ryhmätyötauolta klo 15.15 maissa! Hyvää keskustelua mm. Twitterissä, käy vilkaisemassa!

  3. Kiitos junnusemmaan osallistuneille paikan päällä ja etänä! Kuukausi aikaa syyskokoukseen, jossa jäsenistöllä lopullinen äänivalta…

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän