LeKi hallitsi sisäkauden ennakkopeleissä

Lauantaina 22.11. lämmiteltiin tulevia joulukuun sarjapelejä varten kun Jyväskylän Liitokiekkoilijat järjesti Laukaassa jo vakiintuneen JyLin Harkkaturnauksen. Yhdeksän joukkueen voimin haettiin hallitourin tunnelmia yhteen päivään tiivistettynä, joukkueiden koetellessa tulevan kauden kokoonpanojaan.

Turnaus on suunnattu pääasiassa sarjatasojen B, C ja D joukkueille. Tällä kertaa edustus oli tätäkin laajempi, mutta kiinnostavia pelejä saatiin joka tasolle. Vajaan puolen tunnin pelejä oli päivään aikataulutettu neljä jokaiselle joukkueelle, joten peliaikaa oli tarjolla joukkuemäärään nähden hyvin.

Turnauksen voiton vei varmoin ottein LeKi, joka voitti jatkolohkon otteluissaan Disquitosin 11-4 ja JSW 1:n 10-4. Oululaisten ja jyväskyläläisten keskinäisessä ottelussa Disquitos oli niukasti vahvempi tuloksella 9-8. Osallistuneet joukkueet sijoituksineen sekä kaikkien pelien tulokset ovat nähtävissä JyLin kotisivuilla. >>

Mukaan lähteneiden joukkueiden määrästä voi päätellä, että tälle turnaukselle on kysyntää myös jatkossa. Odotettavaa on, että hallisarjan lähtökuntoa testataan Keski-Suomessa myös ensi vuonna.

Kuvakaappaus LeKi-Disquitos-ottelun videotaltioinnista.
Kuvakaappaus LeKi-Disquitos-ottelun videotaltioinnista. Kuva: Ronan Brown, Full Focus Media

Uutuutena turnauksen toimintamalliin tuotiin pelien videotaltiointi. JyLi järjesti pelien videoinnin ja kaikki osallistuneet joukkueet tilasivat videot. JSW on hakenut videoinnista apua sekä joukkuepeliin että henkilökohtaiseen kehittymiseen jo viime kaudella. Koosteen JSW:n viime kauden mittelöistä näet tästä. >>

JyLi järjestää turnauksia eri tasoisille joukkueille ja toivottaa jatkossakin tervetulleeksi kaikki kiinnostuneet.

 

Teksti: Eero Metso

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän