Asetelmia haetaan jälleen – edessä avoimen Tour 2 -kierros

C-sarjassa sininen UFO Akatemia oli vain karvan verran LoHia parempi pistein 15-14.

Miesten hallikauden avauskierroksella Otso piti A-sarjassa pintansa haastajia vastaan. UFO, Leki ja Saints pelasivat ristiin keskinäiset ottelunsa. Karhuvaarien taas oli tyytyminen B-sarjaan putoamiseen, vaikka se haastoi mukavasti 15–12 Otsoa.
B-sarjan kärkikamppailun Otso 2:ta vastaan vei Turku Terror, näin turkulaiset nousivat voittojensa myötä ylimmälle sarjatasolle. Sarjasta tippui uusiutunut Otso 3, joka lähtee hakemaan vauhtia seuraavalla Tourilla E-sarjasta. C-tason tasaisista peleistä kertoo muun muassa tasaisin maaliero ensimmäisen ja viimeisen joukkueen välillä, sekä vain kolme ottelua, joissa toinen joukkue ei päässyt kymmenluvulle pisteissään. Sarjan ratkaisi edukseen Helsingin Team. Kukaan ei C-sarjasta pudonnut Otso 3:n luopumisen vuoksi.

D-sarjassa nousija LUC:n tasaisin ottelu oli Leki 2:ta vastaan. Lempääläläiset olivat vielä 8–10-tilanteessa johtoasemassa, mutta isommalla rosterilla pelanneen Lahden kiriä ei tällä kertaa pysäyttänyt mikään. Myös toiseksi sijoittunut WWW voitti mitä tasaisimman pelin jälkeen Leki 2:n. E-sarjassa SOS ja Polli ottivat kärkisijat. E-sarjassa nähtiin paljon ”paikallisderbyjä”, sillä peräti neljä viidestä joukkueesta tuli pääkaupunkiseudulta. Tulevan viikonlopun E-sarjaan lisäväriä tuo tallinnalaisjoukkue Thunder.

Ensimmäisellä Tour-kierroksella eniten pisteitä keräsi WWW:n Antti Wiklund (9+26 = 35). 31 pisteen tekijöitä puolestaan oli lähes jonoksi saakka, tähän ylsivät Otso 2:n Ilkka Rämö (21+10), JSW:n Heikki Saunanen (1+30), LUC:n Henri Modenius (15+16) sekä SOS:n Patrick Potrykus (12+19).