elo 27

Oulun Tour 3: Onko yllätyksille enää tilaa?

Elokuun aurinkoiset kelit vaikuttavat väistyvän juuri viimeisen Tourin kynnyksellä. Voisiko synkillä pilvillä kuitenkin lymytä kultareunukset finaaliin?

Avoimen sarjassa Otso on ansainnut parhaimpana suomalaisjoukkueena täydet pisteet molemmilta aiemmilta Toureilta. Saldona on siis 602 pistettä. SOS-Terror on pisteissä toisena 450 pisteellä, ja pronssipaikassa ovat kiinni Team ja UFO tasapistein 370. Paikat finaalipäivälle näyttävät tässä vaiheessa siis melko sinetöidyltä. Mikäli helsinkiläiset tai tamperelaiset mielivät vielä mestaruuteen, tarvittaisiin heiltä täydellinen peliviikonloppu Oulussa eli Tourin voitto ja SOS-Terrorin jääminen kolmanneksi tai alemmaksi.

Naisissa espoolainen Atletico on tänä vuonna ainoa voittamaton suomalaisjoukkue, myös Virossa pelatussa EUC-R-turnauksessa, josta voi lukea lisää Ultimate.fissä ensi viikolla. Tour-pisteitä heillä on Otson tapaan 602. Toisen finaalijoukkueen haku on vielä avoin, kun UFO on toisena 420 pisteellä ja Viima kolmantena 390 pisteellä. Neljäntenä oleva Team Welldone ei pelaa viimeisellä Tourilla ja Helsinki Ultimaten takaa-ajo 340 pisteestä on pitkä. Nousujohteinen UFO on selkeästi vahvin ehdokas finaaliin.

Sarjojen pistetilanteet kahden Tourin jälkeen ovat alla. Viimeisen osaturnaukseen osallistuvien joukkueiden nimet ovat tummennettu.

Pistetilanne Avoin

 1. Otso 602
 2. SOS-Terror 450
 3. UFO 370
 4. Team 370
 5. Saints 315
 6. JSW 290
 7. Team 2 285
 8. Disquitos 265
 9. UFO 2 265
 10. Otso 2 165

Pistetilanne Naiset

 1. Atletico 602
 2. UFO 420
 3. Viima 390
 4. Team Welldone 370
 5. Helsinki Ultimate 340
 6. Saints 310
 7. Disquitos 0

Turnaustietoa pähkinänkuoressa

Pelit pelataan Heinäpään urheilukeskuksen nurmikentillä (Nuottasaarentie 12). Keskustan puolella oleva parkkipaikka löytyy Isokadun päästä. Pelit pelataan parkkipaikalta katsottuna kauimmaisilla nurmikentillä. Jussin Pyöräpisteen muutamat jopot palvelevat pelaajia kiireellisissä asioissa pelien aikana ja välissä.

Disquitoksen kioskista voivat käteisasiakkaat ostaa kahvia, teetä ja mehua, sekä pientä suolaista ja makeaa molempina päivinä.

Linkin takaa löytyy Heinäpään urheilukeskuksen lähikauppa, lähin pizzeria, sekä muutama keskustassa sijaitseva ruokapaikka lauantai-iltaa varten, sekä mattimyöhäsille pari hotellivaihtoehtoa: https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zj90JUN9PFVU.kfNfLZbJctRE&usp=sharing

Tapahtuman ajantasaiset käänteet ennen viikonloppua löydät Facebookista: https://www.facebook.com/events/1623253127956983/

Pelitulokset tuttuun tapaan Pelikoneesta eli täältä. >>

Vastaa

Your email address will not be published.

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?