«

»

joulu 20

Kesän 2017 nuorten EM-kisojen pelaajahaku auki

Ultimaten nuorten Euroopan mestaruuskilpailut (EYUC) järjestetään Veenendaalissa Hollannissa 5.–11. elokuuta. Suomen Liitokiekkoliitto on käynnistänyt kolme maajoukkueprojektia – U20 naiset, U20 avoin ja U17 avoin.

Ilmoittautuminen maajoukkuerinkiin tapahtuu sähköisellä lomakkeella:

U20 naiset: https://goo.gl/forms/3QbyyByumcUn1e612 (lisätietoa u20naiset(a)liitokiekkoliitto.fi)
U20 avoin: https://goo.gl/forms/jdQhB4LGO1tN2QzO2 (lisätietoa u20avoin(a)liitokiekkoliitto.fi)
U17 avoin: https://goo.gl/forms/pNFO8ihHiIcyXQQe2 (lisätietoa nagyaarni(a)gmail.com)

Ensimmäinen treenileiri järjestetään Hämeenlinnassa Säästöpankki-Areenalla lauantaina 7. tammikuuta. Maajoukkuerinkiin voi ilmoittautua ja ensimmäiselle leirille osallistua, vaikkei olisi vielä varma osallistumisestaan EM-kisoihin.

Pelaajilta, jotka osallistuvat vähintään yhdelle leirille, peritään 20e suuruinen rinkimaksu. Maksutiedot lähetetään osallistuneille leirien jälkeen. Yksi pelaaja maksaa rinkimaksun vain kerran, vaikka kävisi useamman joukkueen leireillä.

[EDIT 21.12. klo 22:36 Lisätty maininta rinkimaksusta.]

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?