loka 11

Portugalin hiekalle Suomea edustamaan Masters Mixed, Grand Masters Miehet ja Great Grand Masters Miehet

Rantaultimaten EM-kisat pelataan 6.-11.5.2019 Praia da Rochassa (Rock Beach) Portugalissa. Suomea on lopulta lähdössä edustamaan joukkueet kolmessa eri sarjassa: Masters Mixed, Grand Masters Miehet ja Great Grand Masters Miehet.  Myös  Naisten Masters joukkuetta koitettiin viimeiseen asti saada jalkeille, mutta pelaajamäärä ei lopulta ollut aivan riittävä.

Huhujen mukaan ainakin Grand Masters Miehet ja Great Grand Masters Miehet ovat käyneet kuluttamassa Hietanimen hiekkaa jo ahkerasti harjoitusten merkeissä. Masterstoiminta on vahvasti nostanut päätään Suomessa muutenkin viime aikoina.  Tästä hyvänä mainintana esimerkiksi viime viikonloppuna järjestetty Great Grand Masters sarjan turnaus Hietaniemen rannalla aktiivisten pelaajien toimesta. Kepeää menoa ja huikeaa tunnelmaa oli turnauksessa riittänyt!

GGM turnauksen tulokset ja tunnelmat voit käydä katsomassa Facebookista. 

Em-kisojen viralliset kotisivut puolestaan löytyvät täältä.

Vastaa

Your email address will not be published.

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?