kesä 18

Euroopan mestaruussarjan alueturnaukseen ilmoittautuminen joukkueille auki

Ultimaten Euroopan mestaruussarjan alueellinen alkuturnaus EUCR järjestetään Tukholmassa 3.-4.9. Suomi kuuluu Euroopan pohjoiseen alueeseen (N) yhdessä Pohjoismaiden, Baltian ja Venäjän kanssa. Lopputurnaus EUCF järjestetään Belgiassa Bruges:ssa 30.9.-2.10. Sinne pääsee Tukholman alkuturnauksesta 2 Open-Elite, 3 Open-Challanger ja 2 naisten joukkuetta.

Vielä ei ole tarkkaa tietoa kuinka monta joukkuetta kustakin maasta pääsee mukaan. Joukkueita pyydetään kuitenkin ilmoittautumaan 1.7. mennessä sähköpostitse: ultimatejaosto(at)liitokiekkoliitto.fi. Jos joukkueita ilmoittautuu enemmän kuin on paikkoja, valitaan Suomen osallistujat kesän 2010 SM-sijoitusten perusteella.

Lisäinfoa täältä.

Aiempi uutinen ultimate.fi:ssa aiheesta

 

Vastaa

Your email address will not be published.

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?