Mixed-mestaruus ratkaistaan viikonloppuna Oulussa

Oulussa pelataan lauantaina ja sunnuntaina ultimaten sekajoukkueiden suomenmestaruudesta. Mukana on seitsemän joukkuetta viidestä eri seurasta. Yksi joukkueista on virolainen Sexy Legs, joka ei pelaa SM-statuksesta mutta treenaa loppukesän seurajoukkueiden mestaruusturnausta XEUCF:ää ja sen karsintoja varten.

Mixed-SM:ään osallistuminen on muodollinen edellytys XEUCF:n karsintoihin osallistumiseen, ja samalla ratkaistaan sarjaan pyrkivien seedit Helsingin Siltamäessä elokuussa pelattaviin karsintoihin. Mixed-SM:än kuudesta suomalaisjoukkueesta mestaruussarjaan on ilmoittautunut vain kaksi joukkuetta, Saints Musta ja Tampereen UFO, joiden keskinäiset sijoitukset siis määrittävät, kumpi saa paremmat asetelmat Siltamäen regionalsiin.

Järjestävät seura Disquitos lähettää kisaan ykkös- ja kakkosjoukkueen (Disquitos ja Disquitos Jr.), samoin Vaasa Saints (Musta ja Valkoinen). Näistä Saints Musta on selkeästi kovin ja siltä on lupa odottaa finaalipaikkaa.  Mukana joukkueessa on Saintsin miesten ja naisten parhaimmisto sekä vahvistuksena erityisesti naisvoimaa, mm. Atleticosta (Olga Rentto, Johanna Ujainen, Aino Känsälä). Finaaliseuraa Saints Musta saanee kolmikosta UFO, Sexy Legs ja pääkaupunkiseutulainen PuTi, joka on koonnut rivejään vahvistamaan entistä ja nykyistä maajoukkue-edustusta (mm. Antti Elonheimo ja Ulla Kiili).

Mixed-SM 2013 pelit ja tulokset Pelikoneessa >>

-AM

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän