Liitto kartoitti kiinnostuneiden määrää kyselyllä U24- ja U20-sarjoihin. Tämän pohjalta U24-sarjan kohdalla panostus tulee olemaan mixed-sarjaan. U20-sarjan osalta kiinnostuksensa kisoja kohtaan ilmaisi sen verran pelaajia, että harjoitusleirejä lähdetään pyörittämään  ja katsotaan tilanne tarkemmin vielä näiden pohjalta. U20- sarjan leirityksen ovat ottaneet vastuulleen jo U17-sarjaan valitut valmentajat Aarni Nagy ja Leevi Cederlöf.  U17- ja U20-sarjojen osalta ensimmäinen leiri järjestetään 24.11.2018. Ilmoittautuminen aukeaa piakkoin. Seuraava leiri pyritään järjestämään 8.12. tai 9.12. riippuen hallitilanteesta.

U24-sarjan valmentajiksi on valittu Akseli Ranta ja Hanna Juhola. Akseli Ranta on hiljalleen kasvanut juniorimaajoukkueesta aikuisten puolen vastuunkantajaksi ja ottaa nyt haltuun U24-joukkueen luotsaamisen. Aisapariksi rinnalle asettuu Hanna Juhola, joka on kunnostautunut mm. UFOnaisten valmentajana viime vuosina.

U24-sarjan ja naisten mastersien osalta ensimmäisen leirin ajankohta ja ilmoittautumisesta tiedotetaan heti päivämäärien vahvistuttua.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän