«

»

elo 16

EUCR – N turnaus pelataan 24.-25.8.2013 Siltamäessä

16.8.2013 / Ultimaten Euroopan mestaruussarjan alueellinen alkuturnaus EUCR järjestetään Helsingissä 24.-24.8.2013. (Otteluaikataulu / Schedule and Tulokset /Reults).

Suomi kuuluu Euroopan pohjoiseen alueeseen (N) yhdessä Pohjoismaiden, Baltian ja Venäjän kanssa. Helsingin turnaus toimii pohjoisen alueen karsintaturnauksena. Seurajoukkueiden EM-kilpailujen lopputurnaus xEUCF:n pelataan Ranskassa 26.-29. syyskuuta 2013. Lopputurnaukseen pääsee Helsingin alkuturnauksesta joukkueita seuraavasti: 1 Open-Elite, 3 Open-Challanger, 3 women ja 3 mixed joukkuetta.

Helsingissä mukana pelaamassa ovat seuraavat joukkueet:

Naiset / Women
1. Viima (FIN)
2. Cosmic Girls (RUS)
3. Atletico (FIN)
4. Lemon Grass (RUS)
5. Brilliance (RUS)

 

Miehet / Open
1. Viksjöfors IF (SWE)
2. Otso (FIN)
3. Jupiter (RUS)
4. KFUM Örebro (SWE)
5. Helsinki Team (FIN)
6. Raging Seagulls Disc Club (SWE)
7. Sokol (RUS)
8. LuckyGrass (RUS)
9. Dolgorukiye Moscow (RUS)
Mixed
1. Vaasa Saints (FIN)
2. UFO Tampere (FIN)
3. Salaspils FK (LAT)
4. Ultimate Decision (LAT)
5. Bivni (RUS)
6. Sexy Legs (EST)
7. Flying Steps (RUS)
8. Sky Pro (RUS)
9. Jeans Team (NOR)

8 comments

Hyppää kommentti lomakkeelle

 1. Ilkka

  Pelikoneen tulokset eivät ole vielä täydelliset. Mikä oli lopullinen avoimen järjestys?

 2. Otto F

  Noinkohan ne tulokset on vieläkään oikein. Jos Jupiter hävisi 3-4 -pelin VIF:lle, niin silloinhan nelospaikka menee Sokolille. Jos taas Jupiter oli finaalissa, niin kuin vielä sunnuntaina pelikoneessa luki, niin nelospaikalla oli oikeesti Örebro ja olisi pitänyt pelata 4 vs. 5 -pelastusmatsi, jos oikein ymmärrän. Naiset ja Mixed ilmeisesti on oikein?

 3. Jarna

  Heippa

  Finaalissa pelasi Otso ja Örebro. Pronssipelissä pelasi Jupiter ja VIF. Otso voitti finaalin ja VIF pronssipelin. Jupiter oli näin 4 ja Sokol 5, jolloin heidän olisi pitänyt pelata recovery game. Koska joukkueet olivat jo kohdanneet aikaisemmin niin peliä ei pelattu, vaan Sokol sai automaattisesti finaalipaikan. Pelikoneessa on siis todelliset tulokset ilman recovey peliä.

  Sokol oli kuitenkin ilmoittaunut jo ennen EUCR turnausta, ettei lähde finaaleihin ja näin finaalipaikka meni Jupiterille. Jupiter puolestaan ilmoitti eilen ettei lähde Ranskaan ja nyt odotellaan Seagullsin vastausta siitä ottavatko he finaalipaikan vastaan. Pelikoneessa on siis todelliset tulokset ilman recovey peliä.

  Sekavaa, mutta toivottavasti tämä Otto vastasi kysymykseesi.

  Ps. Ile mä en vaan jaksanu syöttää kirjaamattomia tuloksia enää su iltana pelikoneeseen. 🙂 Pöytäkirjoja syötetään myös parhaillaan.

 4. roni

  Koskas viimeks on suomalainen joukkue voittanu kansainvälisen turnauksen?? Kuulin huhuu, et ois aika kauan edellisestä…

 5. Otto

  Kiitos Jarna vastauksesta, nyt on ihan selkeää. Ja kun tarkemmin ajattelen, niin saattaa olla, että tieto Jupiterilta finaalissa tuli puskaradiosta eikä netistä. Joka tapauksessa nyt tilanne on selkeä. Vähän surullistahan tuo kieltäytyminen tosin on.

 6. TP

  Lasketaanko Paganello? 2010.

 7. mku

  entä winter trophy? 2013.

 8. roni

  Avoimessa, ulkona??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?