Aikataulut julki – Ensimmäiset sisäsarjojen pelit pelataan 10.12.

21.11.2011 / Sisäsarjojen 2011-2012 ensimmäiset aikataulut on julkaistu. Ne löytyvät Ultimate-Pelikoneesta, josta löytyvät myös osallistujajoukkueet ja myös pelaajalistat sitä mukaa kuin niitä päivitetään.

Avoimessa sarjassa pelataan kolmella eri tasolla, A-, B- ja C-sarjassa. Joukkueita on A-sarjassa 6, B-sarjassa 8 ja C-sarjassa 6. Naisissa tasoja on kaksi, A- ja B-sarja, ja joukkueita A-sarjassa 6 ja B-sarjassa 6. Sarjat vastaavat suurin piirtein entisiä divareita, mutta liikkumista sarjojen välillä tapahtuu sen mukaan, miten joukkue menestyy. Tarkempi esittely sarjaformaatista löytyy Ultimate.fin Sarjat-osiosta. Tämän talven joukkuemäärän mukaan muokatun formaatin voi tarkistaa isommassa koossa täältä tai klikkaamalla kuvaa.

Naiset aloittavat pelit viikonloppuna 10.-11.12. Iittalassa ja miehet viikkoa naisten jälkeen 17.-18.12. Espoonlahdessa ja Solvallassa. Sen jälkeen pelit jatkuvat uuden vuoden puolella tammikuun puolivälissä.

Sisäkauden joukkueet

Avoimessa sisäultimaten Suomen mestaruus meni viime talvena Tampereen UFOn Legendoille ja naisissa Viimalle. UFOn Legendat eivät samassa kokoonpanossa ole puolustamassa mestaruutta, vaan paikan SM-sarjan kärjestä sai saman seuran joukkue UFO. Legendoja pelaa B-sarjatason UFO mastersissa. Perinteisen tasaisesti avoimessa menestynyt Team aloittaa niin ikään kautensa B-sarjasta.

Naisissa Länsiviima on edellisen kauden mestariseura Viiman ykkösjoukkue, ja seuran toinen joukkue Itäviima pelaa B-sarjaa. Myös Atleticolla ja Teamilla on mukana kaksi joukkuetta kummallakin, UFOlla puolestaan kolme. Naisissa joukkue nimeltä LaTu on Lahti Ultimate Clubin ja Turku Terrorin yhteistyön tulosta.

Joukkueet eri sarjoissa ovat seuraavat:

Naiset A-sarja: Viima1, Team 1, UFO1, Atletico 1, UFO2, LaTu
Naiset B-sarja: Team 2, Viima2, Vaasa Saints, Disquitos, UFO3, Atletico 2
Avoin A-sarja: UFO, SOS, Terror, Otso, Karhukopla, Saints
Avoin B-sarja:
Team, LeKi, UFBG, Otso 2, UFO Masters, Disquitos, JSW, LättyBees
Avoin C-sarja:
Haudat, Hazardi, WWW, UFO 2, Salko, PUTI

1 KOMMENTTI

  1. A-sarjan alkusarjassa (eikä välisarjassa) tarvitse voittaa pelejä päästäkseen pelaamaan playoffseihin hallisarjan Suomen Mestaruudesta. Samoin B-sarjassa pelaavan joukkueen on mahdollisuus voittaa Suomen Mestaruus.

    Sarjaformaatista voi antaa palautetta liiton sarjavastaaville kauden jälkeen. Yritämme kehittää sarjaa joukkueiden toiveiden mukaisesti.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän