marras 28

Kuvakisa: Arvonta, kiekko töihin ja HBU

"Alkulämmittelyä HUHin tapaan." (c) Hanna Juhola.

28.11.2011 / Vuoden ultimatekuva -kisassa arvottiin kaikkien kuvan lähettäneiden kesken pieni Lookflyn tuotepalkinto, ja voittava arpa osui Hanna Juholalle. Hanna lähetti kisaan kuvan Yyteri Beach Ultimate -turnauksesta, jossa Hannan joukkue Hervannan Uho ja Hengästys hoiti alkulämmittelyn erikoisella tavalla.

Syksyllä 15.9. oli Bring Your Disc to Work -päivä, jolloin ultimatistit veivät joukolla kiekkoja työpaikoille ja kouluihinsa ja kertoivat samalla lajista. Päivän oheen järjestettiin myös pienimuotoinen kännykkäkamerakilpailu, jossa tuomariston mielestä hauskimman otoksen nappasi tällä kertaa Tiina Rättö. Tiina on töissä Nokialla, ja Tiinan otos kuvastaa tuomariston mielestä yksinkertaisesti mutta hauskasti tavallisen Nokian työntekijän etäisyyttä yrityksen johtoon. Lisäksi kuva on nimetty osuvasti: ”Catch it, Stephen”.

"Catch it, Stephen". Bring Your Disc to Work -kuva. (c) Tiina Rättö.

Vuoden Ultimatekuva -kisan tuomaristo valitsi arvovaltaansa puhkuen myös parhaan Hietsu-kuvan HBU-turnauksen kuvakilpailuun kuvansa lähettäneistä. Parhaaksi Hietsu-kuvaksi valikoitui Tuukka Koistisen koppikuva, josta näkyy hyvin Hietsun turnauksen henki. Myös turnauspaikka, Helsingin Hietaniemen uimaranta, on kuvasta tunnistettavissa.

Tuukka niitti mainetta myös aiemmin kesällä järjestetyissä Tourin kuva -kilpailuissa, lue niistä lisää täältä:
Tourin kuva I ja II voittajat: Verneri Aalto ja Tuukka Koistinen >>

Vuoden Ultimatekuva -kilpailun muista palkituista löytyy artikkeli täältä:
Vuoden ultimatekuva 2011 on valittu >>

 

Hietsu-kuva 2011. (c) Tuukka Koistinen

Vastaa

Your email address will not be published.

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?